Мандрівки > Майбутні

н.річні ковбаски

<< < (11/14) > >>

Erazel I-st:
Ну собсно два роки назад теж -40 неубло, але ж це не мішало нам з тобою по ньому гасати  :).

Віталько:
Та я жартую :). ПРосто в мене тут недавно -40 було, але тута воно як в нас певно -15 від сили, сухо аднака

Vintage:
Ов народ, хватить "аутрайдити" від теми, Тед як її назвав новорічні ковбаски, еге ж саме ковбаски, а ми вже тут про лід на озері "паримось" (найбільше мабуть я  :D ), але ося "ковбасна" тема була підкріплена тверезими ідеями, виїхати тобто непогано катнутися (в той самий Чмстилів), пороздавати діточкам яких стрінемо в селі троха цукорок (придбаних за спонсорські кошти (спонсори  :) - "шприхалі"))  ну і посмажити тих самих ковбасок (+ кожен з дому візьме трошки смачненького "післяноворічного " так би мовити) ото і всьо. А щоб твердо всьо запланувати та зорганізувати - тре вуже "шуршати" бо до свята ми так і будемо МРІЯТИ :D :D :D :D :D :D

teodor4ik:
а якшо поєднати приємне з корисним?

розвідати лісочок за петриками і там же вжарити ковбасу?

тіко не уявляю як малювати карту маршруту... в когось є жпс який в -15 би працював?

Petryxa:

--- Цитата: teodor4ik від 15.12.2009, 10:26:17 ---
тіко не уявляю як малювати карту маршруту... в когось є жпс який в -15 би працював?

--- End quote ---

Тед, відкрию тобі маленьку таємницю, тільки тссс, нікому більше не кажи - жопс кладеш за пазуху, і фсьо чьотко  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version