Мандрівки > Майбутні
н.річні ковбаски
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 08.12.2009, 21:43:24 ---А якщо без болота? А? А то ложив я байк потім перебирати. А культурна програма обовязково буде. Шприхалі Тед майже такі самі як і ти - дурі і без алкоголю своєї вище криші. так що думаю придумається чим себе розважити. ВОн вже одна ідея є. Найти десь червоний жупан і червону шапку, типу закосити під діда мороза, і покататися якимось селом. Поспостерігати за реакцією селян. Або ж ще прикол з тої х опери. Я маю два пістолети, також ми з тобою маємо по чорній масці "аля спецназ". Картина слідуюча - біжить "дід мороз", за ним ми в масках і з пістолетами, на велосипедах і кричимо - "Стій №4№%%: , а то стріляти будемо". Ціль та сама - здивувати аборигенів. Як такий сценарій, а?
--- End quote ---
тільки не там... стане їм мого прапора... хіба в сусідньому селі... але сіравно вкурять хто такіє... і я ***ди огребу... а Т.З. дід мороз може і канхвети селянам роздавати... ото би руль був.... просто чимпочервоніше прокататись по селам і всім роздавати цюкерки... хай думають, хто і нашо.. але якби ше сніг і санки... шоб ровер був за алєня(чи шприхаль 8))... тобі в дирки в фулі веток натикати... тіпа олень... :laugh:
Erazel I-st:
От щас хтось за Оленя огребе, ой огребе.
Доречі мені в фул не тикнеш, у мене в ньому дирок нема. А от в твому котелку є :D
moff:
--- Цитата: erazel від 08.12.2009, 21:43:24 --- Ціль та сама - здивувати аборигенів.
--- End quote ---
шо за "аборигени"?
xlibes:
Сергію, ця затія вже тягне не так на ковбаски, як на повноцінний велофлешмоб :)
Хоча можна і пофлешмобити, теж цікаво...
skeleton13:
якшо буде сніг, санки можу організувати, маю такі якраз для Діда мороза,великі деревяні :D
Навігація
Go to full version