Мандрівки > Майбутні

Відкрита першість Бескид.lviv.ua

<< < (9/12) > >>

Віталько:

--- Цитата: Ulka від 10.09.2007, 12:50:34 ---Враження - чуток пізніше шось нашкрабаю, бо завал на роботі.  :)
Діти почали вчитися - прощавай халява.  :'(

--- End quote ---

:D :D :DТо тобі хто таке сказав?

Diak:
Не правда шо львівськи робили диверсію, бо після першого перевалу я майже весь час їхав зі шприхалями, навіть відставав,  а  вирвасяна 10 хв вже на остатньому спуску і то тому що в мене передні гальма ще працювали, то міг гнати.

А враження супер надіюсь ще покатати разом зі шприхалями.

Також висловлюю велику подяку Уляні, бо вона постійно сиділа в нас на хвості. Причому ровер в неї тяжчий.

Віталько:
По темі - ідеально стерті колодки

Erazel I-st:
Щось я нерозумію. Це або Дрім зовсім розпустився, або Улька стала Iron Women, новою Сарою Конор. Дрім завжди у нас ганяв найкраще за всіх. А тут приїхав несильно відірвавшись від Ульки. Мені стає страшно, куда світ котиться. Або ж у нас росте нова чемпіонка по КК.  ;D

Dreamland:
2еразел
1. це змагання (читай важка виснажлива робота) а не покотенька з посиденьками...
2. це карпати де болото по коліна і калабані на півметра глибини
3. в мене сліки тоненькі на велику...
4. треба тренуватися а не на дивані розлаблятися
 загалом мені сподобалося - головне для мене тут було - це практика, практика і ще раз практика (як не як це мої перші перегони в таких умовах)...
 ці перегони дали мені багато чого до роздумів - і думаю на наст раз результат буде кращий...
п.с. еразел - побачиш фотки і все зрозумієш :))))))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version