ТехМайданчик > Ровери
щоденник 2х проектів
teodor4ik:
поставили всю ходову... поміняли вилку на однокоронний шифер... гуму прикупив 1.9 вормдрайв... провів обкатку (без тормозів... зовсім... страшно!!!)
взагалі робота подобається дуже, ямки, кочки, бардюри... мяяяягінько... накат не очень, але спереду тимчасово гум 2.7 стоїть злючий, той шо на фото. Передачі 38/11 взагалом хватає шоби розігнатись, 26/26 шоби неспеша на горку влізти... найбільше тішить шо при педалюванні не дуже розхитується і можна крутити на пряму ногу.
CoRacK:
Як буде готовий, дасиш для проби на деньок? ::) Хочу зробити тест драйв, щоб знати чи треба мені взагалі повнопідвісний байк, чи ні :). Хоча можеш дати і без коліс та гальм в мене є і колеса і бб7 зніму з гібрида, всеодно я задніми не гальмую :D.
teodor4ik:
--- Цитата: CoRacK від 31.10.2010, 18:12:37 ---Як буде готовий, дасиш для проби на деньок? ::) Хочу зробити тест драйв, щоб знати чи треба мені взагалі повнопідвісний байк, чи ні :). Хоча можеш дати і без коліс та гальм в мене є і колеса і бб7 зніму з гібрида, всеодно я задніми не гальмую :D.
--- End quote ---
в вівторок підійде? задне колесо є норм. з гумою і 160 ротором на борту, може еразел дасть бб7 каліпер на зад.. пару ручок прикручу авідовську.
а про пробу... я коли сів і проїхався, то подумав шо фігня та вся підвіска... дівана як у сказа на глорі не вийшло... а потім сів на автора Андрійця... але твардо вийшло!
CoRacK:
Ось перші фото гібрида мого байка з Теодорчиковим спешом :D:
http://picasaweb.google.com/101436079298914869762/Specialized#
З перших вражень - байк котить чудово, на підйомі по тарнавського за маршруткою тримаюся не гірше ніж на свому хардтейловому бергамонті. Підвіска майже не гойдається. На поганій дорозі їхати зручніше і безпечніше. Однозначно широкий руль "рулить" :). Мінус - перадач вистачає лише до 47 км/год :(. Успок на поганій дорозі помагає, але я ще зо дві ланки ланцюга викинув би.
to be continued...
Vadila:
а чого лежака нема?
Навігація
Go to full version