ТехМайданчик > Ровери
щоденник 2х проектів
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 07.10.2010, 17:16:22 ---відгадай загадку... ходит как утка, крякает как утка?.... правильно... Утка!!!
Це і є плаваючі хоупи... кеп...
--- End quote ---
Та я теж так спочатку думав, але вони сильно нагадують алігаторовські з закосом під хоуп. Бо форма тормозної поверхні більш характерна для алігаторів. Зазвичай хоупи мають рівномірну круглу поверхню. Хоча тих хоупів дочорта є, може є й з такою "пилкою"
Дописано : 07.10.2010, 19:04:30
--- Цитата: Vadila від 07.10.2010, 17:18:11 ---поясніть мені неосвідченому,як це плаваючі?
--- End quote ---
Типу люфтящі. Хитаються трішки відносно кріплення. А точніше в місці де павук скріплюється бонками з тормозною поверхнею. Зроблено для того щоб від нагріву їх не повело. Самого ходу там дуже мало, долі міліметра.
xlibes:
Якщо так піде далі із вживанням жаргону і додаванням забагато гону, то тема переїде у ФЛУД.
А так щоденник сам по собі цікава річ.
Тед великий інтегратор велобарахла :)
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 13.10.2010, 21:39:22 ---Якщо так піде далі із вживанням жаргону і додаванням забагато гону, то тема переїде у ФЛУД.
--- End quote ---
на жаль в нас ше не ввели модерацію теми автором, тому я сам лишнього почистити не можу...
По темі... вже привезли заднє колесо(деор 525, шприхи дт, обід хз), і воно вже стоїть на ровері, перебрали вилку, стан ляля, всі гумки, пласмаски і т.д. на місцях, люфтів нема, все працює як тільки з заводу, шо дивує з огляду на вік.
зараз в будівництві получився тормоз таяк я ніяк не можу в роліна забрати свої кавалки яких не хватає: руль, манєтку, тормоза, гріпси.
вже забрав 23" шосерну раму з жорсткою алю вилкою, шатунами 52-40-28, і тормозами-крабами... гарна зволоч... чую піде супутник в донори решти заліза...
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 14.10.2010, 09:23:28 ---зараз в будівництві получився тормоз таяк я ніяк не можу в роліна забрати свої кавалки яких не хватає: руль, манєтку, тормоза, гріпси.
--- End quote ---
А ти в суботу приходь на контри. там на місці і забереш все в нього :)
teodor4ik:
сьоня падонок перебрав колесо... взув гуму і поставив назад, поставили на місце цепку.. гарний зволоч виходить... переднє колесо таки не влізло в машину і ше є шанси шо приїде
Навігація
Go to full version