ТехМайданчик > Ровери

щоденник 2х проектів

<< < (2/14) > >>

skaz:
я те саме Теду сказав

Erazel I-st:
Якраз нові на петух. А от старі на оську. І походу Тед взяв на оську.  :D Ну нічого, не стане йому то я собі того сейнта повішаю. Може на мою 12мм ось стане.

teodor4ik:
вилку таки розібрав... нічого не поняв... буду курити матчасть...

teodor4ik:
бо банші:
матчасть скурив... поковирявся... вроде вилка працює але тра насоса шоби провірити...
зато тепер махаюсь з рульовою. якогото дідька в стакані посадка 33мм а в рульової 34  >:D пиляти наждаком не виходить, тра на станок.
зажим підсиділа поміг купити вульф, він там як рідний встав
в вівторок жду кавалків (руль, винос, підсиділ, сідло, педалі, колеса), взагаліто колеса є, але шото вони не пасують ні разу...

по баракуді:
Покрасив рульову, поставив вилку, купив передє колесо в Сказа (новатек-дт-сан сінгл) кольору хакі... думаю шо туда ліпити з гуми...
чекаю прихода виноса, підсиділа... рулі вже 2 купив(хольци як і виноси), але в цей рейс ше не попадуть... педалі вже є але ше нема на шо вчіпити  :D

teodor4ik:
на кареру вчепив сідло з підсиділкою і винос, накачали вилку, тримає і працює...

лишилось розхлєбатись з рульовою і перечепити руль з манетками і тормоза з мого теперішнього ровера, приліпити цепку з переклюком-манетками і ВПЕРЕД... правда дальше тра шото рішати з колесами, але глобально вроде все..

з баракудою гірше, поки тільки приліпив колесо, косметично приліпив аморт(нада підганяти), і винос... такшо гумороя ше купа...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version