ТехМайданчик > Ровери

щоденник 2х проектів

<< < (6/14) > >>

daynaysis:
Тільки про підшипники не треба казати.Купи другої серії і вантажопідйомністю іншою і забудь за них.Ну про педалі,завжди можна знайти компроміс.Звичайно,коли хтось професійно займається різними трюками на великах,то треба мати надійний міцний агрегат.А просто в 90 випадків із 100 педалі дорогі просто купують для понтів за дармові гроші,кровно заробені батьками.........

Erazel I-st:
ЛОЛ. Будеш ржати але значний відсоток тут самі вже давно батьки. Так що не треба тут про кровні гроші батьків  :). Майже всі вже дорослі люди і самі заробляють та самі тратять.  :)
 І на педалі тратять не такі вже й великі гроші. Найбільші витрати окрім рами приносять ВИЛКИ, ТОРМОЗА, ШАТУНИ. Ось ці компоненти дійсно витягують ну дуже значні суми. Можеш спитати в Андріціо, Спіріта, Вована, та інших техноманьяків.

Vintage:
Купують в основному за свої кровні зароблені гроші, а з педалями як і з іншими компонентами є нюанси. Купиш дешеві контактні педалі і вчасно не відстібнешся зато вчасно шибанешся головою до ґрунту, і от вся економія. Я стараюсь купувати компоненти не нижче середньої цінової категорії.

daynaysis:
Я тобі про реальний випадок сказав.Справа не в тому.Я на днях своєму приятелеві сказав,що планую придбати велик за 2500.Він був у шоці від того,що просто на таку річ стільки витрачати просто не варто.От на танк так,на танк можна.А ще по Україні є такі штуки....ДИТЯЧИЙ БУДИНОК називається.В тих дітей зовсім інші цінності.Їм не потрібні дорогі речі,кросівки фірмові чи ще щось таке,вони цінять людину.Так що,перед тим як щось робити (покупка) треба замислитись,чи воно є необхідним.
Дописано : 29.05.2010, 00:16:47ні ну ок,звичайно що не варто економити.На здоров'ї не зекономиш

Erazel I-st:
Купи "Україну" і не кохай собі мізки  :)
 А то вони потечуть коли взнаєш скільки деякі лічності тут потратили на велосипеди. тут інколи самі вилки по 2-4 тисячі коштують(б.у. доречі, нові взагалі по 6-8), і колеса 1000-1500.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version