ТехМайданчик > Ровери
щоденник 2х проектів
teodor4ik:
вчора Позітів приніс аморт від баракуди з переточеними під неї втулками, зайшов до еразеля де його зігнали до 165мм (з 170), не втративши ходу... відрізали кусок відбійника і наділи на шток з іншого боку, тепер він став обмежувачом.
А сьогодня прииїхали 2 руля... хасфельт 70см. і ше 1 назви такої ше не чув "Simtra McSPANDER" 80!!! см... :o
до банчі приплило правильне переднє колесо 517мавік, втулка ХТ м738 parallax110.
Erazel I-st:
А той що на 80 см діаметр часом не 31 має? а то б я його собі взяв, прикольно такого руля здоровенного собі поставити.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 06.01.2010, 13:03:35 ---А той що на 80 см діаметр часом не 31 має? а то б я його собі взяв, прикольно такого руля здоровенного собі поставити.
--- End quote ---
саме 31... я коли глянув картинку, то думав шо він 600 довжини і 25 але лоханувся в масштабі... я його спочатку собі приміряю, бо в мене морда сильно задрана, то може прямий руль буде кращим...
Erazel I-st:
Хотів би я подивитися як ти з ним будеш їздити :D, та той руль буде більшим за весь твій ровер :laugh:
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 06.01.2010, 13:11:15 ---Хотів би я подивитися як ти з ним будеш їздити :D, та той руль буде більшим за весь твій ровер :laugh:
--- End quote ---
якраз мій ровер побільше твого буде 19 проти 15, а хасфельт якийто дуже массивний, шо до моєї рами не по феншую...
Навігація
Go to full version