Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

хелп, потрібно "світло"

<< < (9/14) > >>

Terrorist:
Довжина 155мм, діаметр 25мм, діаметр голови 45мм... С2 і С8 на один акум, так що і розміри приблизно одинакові повинні бути
Брав там же, в мотора... фонарик + зарядне + швидкозйомне кріплення + 2 акума  TrustFire Protected 18650 + коробочку для них
Обійшовся мені той комплект 460грн, а з С2 фонарем було б 420

Drive_t:

--- Цитата: Terrorist від 13.02.2012, 10:12:53 ---Довжина 155мм, діаметр 25мм, діаметр голови 45мм... С2 і С8 на один акум, так що і розміри приблизно одинакові повинні бути
Брав там же, в мотора... фонарик + зарядне + швидкозйомне кріплення + 2 акума  TrustFire Protected 18650 + коробочку для них
Обійшовся мені той комплект 460грн, а з С2 фонарем було б 420

--- End quote ---
Відписав в приват

Frenky:
А можна десь дістати літієві акумулятори АА? Бо металгідридні важкі, дорогі, через 2 роки користування вже 50% ємності втратили, як на мене.
Проблема:

А проблема світла загалом для мене вирішена так:

Vintage:

--- Цитата: Frenky від 05.05.2012, 12:46:34 ---А можна десь дістати літієві акумулятори АА?

--- End quote ---
Ні! Можеш привітати мене з 1000-ним повідомленням на форумі  :D
 По суті: Акумулятори чим заряджаєш. Маєш якесь фірмове зарядне для АА? Можна їх "прогнати" для відновлення до стану, кращого ніж вони є зараз. Потрібно терпіння і уміння (останнього навчу). Щось відповідай!

Frenky:

--- Цитата: Vintage від 05.05.2012, 13:10:14 ---Ні! Можеш привітати мене з 1000-ним повідомленням на форумі  :D
 По суті: Акумулятори чим заряджаєш. Маєш якесь фірмове зарядне для АА? Можна їх "прогнати" для відновлення до стану, кращого ніж вони є зараз. Потрібно терпіння і уміння (останнього навчу). Щось відповідай!

--- End quote ---
Вітаю!!! 1000 - солідне число)) І залишаєш завжди цікаві і корисні дописи.
Це зарядне перестає їх заряджати за 6 годин, хоча з таким струмом ті акумулятори мали б всі 16 заряджатися. Можливо фара їх не до нуля садить, але коли після зарядки підєднати їх знову, то процес зарядки починається знову і триває ще кілька годин. Правда результату я не помітив. Все одно швидко сідають.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version