Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

хелп, потрібно "світло"

(1/14) > >>

Petryxa:
суть питання: збираюсь до львів"ян на їхнє нічне вар"ятство - потрібно потужне переднє світло. Люди добрі, поможіть хто чим може, позичте щось таке  :) з мене велике щире дякую... ну, і по бажанню щось до "дякую" - сік\пиво\...

Erazel I-st:
В Сонця "Перцеля" візьми  :D
 Можу дати плоский фонарік який вішається на козирьок. Але там вже одна дужка яка тримає відламалась(вночі влетів шоломом в дерево), тому фонарік ьотмається лише на одній.

Andrizzio:

--- Цитата: erazel від 18.11.2009, 20:14:07 ---В Сонця "Перцеля" візьми  :D
 Можу дати плоский фонарік який вішається на козирьок. Але там вже одна дужка яка тримає відламалась(вночі влетів шоломом в дерево), тому фонарік ьотмається лише на одній.

--- End quote ---

шо за фонарик як ти дерева не побачив, не то шоб якісь дрібніші деталі  :D :D :D

Дописано : 18.11.2009, 23:18:52
--- Цитата: Petryxa від 18.11.2009, 19:18:09 ---суть питання: збираюсь до львів"ян на їхнє нічне вар"ятство - потрібно потужне переднє світло. Люди добрі, поможіть хто чим може, позичте щось таке  :) з мене велике щире дякую... ну, і по бажанню щось до "дякую" - сік\пиво\...

--- End quote ---

можеш купити на базарі або в Р.Б.  дві або більше (головне шоб було де вчіпити) фари срібні або чорні з зеленими гумовими кнопками по 30 грн. Випробувано на 2 штуках, світить дуже навіть добре. а як приробити якусь трубку під руль шоб ше 2 вчіпити то буде взагалі супер. Батарейки там в комплекті є, їх на ніч вистачить 200%. а як з часом відломиться кріплення то їх дуже зручно використовувати замість фонарика, батарейок хватить на роки.  :)

Віталько:
Петцль рулить :) Ну і шось на руль вчепити мона - сігми гарно світять, ті шо по 5 батарейок хочуть )))

Erazel I-st:

--- Цитата: Andrizzio від 18.11.2009, 23:15:59 ---шо за фонарик як ти дерева не побачив, не то шоб якісь дрібніші деталі  :D :D :D

--- End quote ---
Непобачив і незміг вирулити то різні речі. То по контрах спускався, і то не я. Я Креатіву давав просто шолом з тим фонаріком.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version