Загальний > Забави роверові

Night Madness 2009

<< < (2/6) > >>

Vintage:
++++++ Але, не пізньої осені, коли температура трохи, не зовсім здорово сприяє такому спортивному заходу, і теж вибрати гарний місцевий маршрут, "нашкребти грошенят" продумати хороші призи за найкращі результати, і також з сусідніх областей спортивний люд запросити. Але перший раз можна справді "чисто з цікавості" провести таке змагання на місцевому (обласному) рівні, а там - видко буде.  *tramplin_m*

Petryxa:

--- Цитата: Vintage від 27.11.2009, 19:07:30 ---++++++ Але, не пізньої осені, коли температура трохи, не зовсім здорово сприяє такому спортивному заходу, і теж вибрати гарний місцевий маршрут, "нашкребти грошенят" продумати хороші призи за найкращі результати, і також з сусідніх областей спортивний люд запросити. Але перший раз можна справді "чисто з цікавості" провести таке змагання на місцевому (обласному) рівні, а там - видко буде.  *tramplin_m*

--- End quote ---

як казала одна людина - це все тупі відмазки  :P
температура за бортом - наразі не настільки вже і критична... крутиш педальки - нормально себе почуваєш...
минулого року он погодні умови були значно гірші(хоча ще тиждень часу - багато чого може змінитись, але...). Хто хоче - той поїде, а хто не хоче - знайде сотню відмазок, щоб не поїхати... я так думаю...
по власних спостереженнях - організовувати щось самим досить складно, а тут така можливість... тим паче, що ніхто не заставляє катати всі 6 годин - відчуваєш, що стає хижо - бус під боком, вогнище думаю організатори також забезпечать, щоб швиденько відігрітисяє. Отакє...  >:D

Стечкин:
я мабуть поїду - люблю вночі катати.
але не бачу інфи про трасу, тому питання:
1. довжина кола?
2. яке дорожне покриття ? (якщо воно є)
3. який вел брати (шосейник, МТВ), які шини (сліки, шипи)?
4. чи потрібна якась попередня реєстрація?
5. кому, коли і де давати гроші на бус?

Vintage:
На рахунок
--- Цитата: Petryxa від 27.11.2009, 22:39:14 ---це все тупі відмазки  :P

--- End quote ---
читати перший пост цієї сторінки http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1816.45.html по друге, траса явно не для "тєжкого шоссера", а по-третє я лише 3 рази виїжджав на свому недавнопридбаному МТБ, і оскільки немаю достатніх навичок їзди на ньому (читати пост номер 3 http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1849.0.html ) то і неїду цього року, тим паче позавчора простудив горлянку, що їжу важко ковтати, але Kamyanets-ю для нічних тренувань, як тіко Він скаже - компанію складу полюбому http://forum.tourclub.com.ua/viewtopic.php?f=11&t=668&start=15 (пост №2 другої сторінки)
P.S.: на рахунок слів типу "тупі відмазки" в мою адресу - не ображаюсь бо у мене пам'ять погана  :D я помщусь, забуду і знову помщусь  :laugh: :laugh: :laugh:
Вольф на рахунок траси і т. п. у першому пості цієї теми, є посилання на Львівський форум, там якщо читанути всі сторінки теми про "Нічне крос-кантрі Night Madness 2009 " то вони там і про трасу трохи згадують боюсь шоссер - не проконає, треба брати всюдихід  :) :) :)

Стечкин:

--- Цитата: Vintage від 28.11.2009, 07:54:01 ---Вольф на рахунок траси і т. п. у першому пості цієї теми, э посилання на Львывський форум, там якщо читанути всі сторінки теми про "Нічне крос-кантрі Night Madness 2009 " то вони там і про трасу трохи згадують боюсь шоссер - не проконає, треба брати всюдихід  :) :) :)

--- End quote ---

на львыському форумі багато пише - нема здоровя читати, а мене цікавлять конкретні моменти, тому і питаю

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version