Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Просто щоб хтіти займатися пиятикою чи ще чим завгодно не обов"язково тут реєструватися.Це можна робити без афішування на велофорумі. Не зовсім ясно як такий рід діяльності в"яжеться із велотематикою.
До чого тут ханжі і мямлі?Справа не в тому хто був чи не був.А в тому, що ви тут вихваляєте на своїх знимках.Просто щоб хтіти займатися пиятикою чи ще чим завгодно не обов"язково тут реєструватися.Це можна робити без афішування на велофорумі. Не зовсім ясно як такий рід діяльності в"яжеться із велотематикою.То, власне, така моя думка. Звісно я можу помилятися.Але чось прикро.
Пиво - робить диво, а горівка - чудеса! І це, далеко не про високі фізичні та моральні якості, особливо для велосипедистів. Срамота!
...я Теда на пиво виставити хочу. Воно мені нафіг не треба(ітак нелюблю)...
але толпа веселих роверистів(самокатчиків) вночі, без світла, по калабаням, ямам та болотам.... то таки весело
ше 1 трезвеннік... тйьху....
хм...а що то за фото №2? це типу - тим хто не був, щоб жаба давила або ідіть ви туди, де сонце не світить?
Та то Теда як завжди плющило. Зараз все таки приберу ту фотку. А то ще неясно чи якісь "світло сині" не почнуть Теда переслідувати.