EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Балачки тих хто катає "далеко" про тих хто катає "агресивно"

<< < (6/7) > >>

Vintage:
З кожним виїздом на МТБ - набуваєшся відповідного досвіду. Так звик до свого "тєжкого шоссера" що не годен сидіти в сідлі і не відчувати немале навантаження в ногах. Тобто вселився в мене такий собі шоссер-дух і я виявляється помало їздити не дуже вмію. добре шо реального професійного або дорогого шоссера немаю, а то вже би-м давно в якусь аварію попав і навряд чи по своїй вині, але менше з тим мова не про те. Вирулив си сьогодні на роботу тотим МТБ, і думку гадаю ну як-то нормальні люди МТБ-води їздять собі по місту і велосипед у них - небрудний, і на болотниках по 200 грам грязюки нема. Ну наважився я сьогодні збитись з шоссерського типу їзди і порулив на понижених передачах з приємно-помірним навантаженням в ногах!!! І о - чудо, приїхав - не захеканий, не змокрілий, ровер разів у 5 чистіший ніж завжди і о, всьо поняв нема чого спішити, тре катати в своє задоволення але з розумінням того, що для шоссера і МТБ те задоволення не однаке, а оригінальне для свого кожного випадку!!!

Andrizzio:
цитата з Х-байкерс.ру

ВНИМАНИЕ!!! К регистрации не допускаются люди, которые вообще не имеют горного велосипеда или используют его не по назначению, например: ездят на нём за хлебом, передвигаются из пункта А в пункт В. Это является просто унижением горного велосипеда!!!
 :) :)

Вован:

--- Цитата: Andrizzio від 06.04.2010, 23:40:24 ---цитата з Х-байкерс.ру

ВНИМАНИЕ!!! К регистрации не допускаются люди, которые вообще не имеют горного велосипеда или используют его не по назначению, например: ездят на нём за хлебом, передвигаются из пункта А в пункт В. Это является просто унижением горного велосипеда!!!
 :) :)

--- End quote ---

і що, ти не зміг зареєструватись??? :D :D :D

Andrizzio:

--- Цитата: Вован від 06.04.2010, 23:55:34 ---і що, ти не зміг зареєструватись??? :D :D :D

--- End quote ---

там всі профілі хто з кінця грудня до поч березня реєструвався пропали. Треба ше раз реєструватися  >:(

Вован:
Дата добавления данной анкети: 15.03.2010   )))))) мій профіль не пропав))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version