EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Балачки тих хто катає "далеко" про тих хто катає "агресивно"

<< < (5/7) > >>

Vintage:
А я раніше навіть не уявляв, що велосипедом можна непогано рулити у гірському потічку, у фільмі - на 13-ій хвилині!

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 07.11.2009, 22:45:42 ---А я раніше навіть не уявляв, що велосипедом можна непогано рулити у гірському потічку, у фільмі - на 13-ій хвилині!

--- End quote ---

в потічку непогано рулить байдарка... чесно...

ROLLIN:
шо ви так ЖОСТКО зафлудилИ данУ тему !??

повитирайте те все пане АДМІНИ!

Erazel I-st:

--- Цитата: ROLLIN від 09.11.2009, 17:48:26 ---шо ви так ЖОСТКО зафлудилИ данУ тему !??

--- End quote ---
  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Такі слова і від тебе? Невірю

Vintage:
Ну і "пошматували" тему мароде, тю модера... ну то життя, я сьогодні відчув http://picasaweb.google.com.ua/Vintage595/TestDrive?authkey=Gv1sRgCLuu_KWOhfzNogE# коли свого нового надлегкого танка, на грязьових ваннах випробовував (там мабуть і попробивав скати), а потім ше на ринок поперся, коли "летів" з горбатого моста - поняв що шось не те, а коли спинився на ринку помітив, що я майже на самих дисках приїхав. Поки пиляв додому - 4 рази камери накачував :'( Але кульно, я на танках (МТБ) ще в життю не гасав, а тут такий краєвид, в повітрі - болото, на шоломі - болото Романтика і понижені передачі - рулять!!!  8) А, чуть не забув, з непривички раза зо три - рівняв наші тернопільські дороги то правим то лівим педалком, в залежновсі від того чи вправо повертав, чи вліво  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version