ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Проблема з Hayes Nine, що порадите?

<< < (2/3) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 31.10.2009, 17:20:31 ---Воно то було б непогано, але розбирати два Hayes'и і потім обидва прокачувати *johndoe* *dontknow*.
Для початку свій розберу :), якщо ніц не розберуся, тоді певно прийдеться брати для взірця :).

P. S. Хіба-що в тебе Hayes'и не прокачані, тоді би взяв передній для взірця ::).

--- End quote ---

я хз... я їх не качав... вони ж тіко приїхали, а я в гідрі дуб дубом.... доречі, а дот 5 не канає для того апше? строго дот 4 має бути? просто пятого є 4 бочки...

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 31.10.2009, 21:17:45 ---я хз... я їх не качав... вони ж тіко приїхали, а я в гідрі дуб дубом.... доречі, а дот 5 не канає для того апше? строго дот 4 має бути? просто пятого є 4 бочки...

--- End quote ---
В мене пише на гальмах: "DOT 3 або DOT 4", тобто і те, і те підійде, тільки не разом :D. А DOT 5 в принципі мала б теж підійти, але треба повністю просушити(продути) систему перед тим, як заливати DOT 5, а то її з іншими DOT'ами змішувати не можна :nono:.
І ще в тебе DOT 5 чи DOT 5.1, бо вони суттєво відрізняються і DOT 5.1 треба замінювати щороку, а не раз в два роки, бо DOT 5 більш гігроскопічна(краще вбирає воглогу), ніж інші DOT'и.

Erazel I-st:
ІДЙОТЬ. ТІЛЬКИ ДОТ 5 НЕ ЛИЙ. Він для наших тормозів не підходить. Він на основі силікону і взагалі зовсім інша хімія чим 4 і 5.1 . Доречі 5,1 було б логічніше назвати 4.1 бо це розвиток 4, і до 5 немає жодного відношення.  Тому уважно дивись чи 5 чи 5.1 у тебе. Якщо 5.1 то лий. І іншим можеш продавати, бо хорошого 5.1 зараза важко в тернополі найти. Все якась непонятна китайська їдка хімія.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 01.11.2009, 09:17:04 ---ІДЙОТЬ. ТІЛЬКИ ДОТ 5 НЕ ЛИЙ. Він для наших тормозів не підходить. Він на основі силікону і взагалі зовсім інша хімія чим 4 і 5.1 . Доречі 5,1 було б логічніше назвати 4.1 бо це розвиток 4, і до 5 немає жодного відношення.  Тому уважно дивись чи 5 чи 5.1 у тебе. Якщо 5.1 то лий. І іншим можеш продавати, бо хорошого 5.1 зараза важко в тернополі найти. Все якась непонятна китайська їдка хімія.

--- End quote ---

нененене в мене строго дот5...

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 01.11.2009, 12:15:52 ---нененене в мене строго дот5...

--- End quote ---
DOT 5 не підійде *No*, дивився мануал :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version