Загальний > Справжні велосипедисти

Категорія Вашого транспортного засобу та ДТП?

<< < (2/5) > >>

Erazel I-st:
Так, але багато має по 2-3 велосипеда. І тут вже можна судити на яких велосипедах частіше траплялись ДТП.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 23.10.2009, 16:44:32 ---Так, але багато має по 2-3 велосипеда. І тут вже можна судити на яких велосипедах частіше траплялись ДТП.

--- End quote ---
угу ти на РМ як виїдеш на дотогу, то потім тіко зішкрябуй джипи з парканів :laugh:

Vintage:
Краще  " джипи з парканів " , і то набагато краще!!!

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 23.10.2009, 18:23:17 ---угу ти на РМ як виїдеш на дотогу, то потім тіко зішкрябуй джипи з парканів :laugh:

--- End quote ---
Ти майже вгадав. Я вів до того що в різних типів байків різні цілі виїзду на дорогу. Якщо на гібриді я виїзджаю на дорогу і рухаюсь по ній майже весь час. То на РМ я виїзджаю на дорогу хіба що для того щоб переїхати на іншу сторону або добратись кудась недалеко(з дому в центр доїхати). Маневрів я здійснюю, на РМ рухаючись по дорозі, мало, прижався собі до обочини і кручу потроху. Тобто повільно і впевнено рухаюсь і нікуда не пхаюсь. А от на гібриді ж їзджу як повноцінний учасник руху, тобто всі ці повороти, обгони, світлофори і т.д. Тобто як на мене то попасти в ДТП на гібриді можливість більша.
 І тут ще один фактор згадав. У мене на РМ швидкості відносно малі, і здоровенні шини. На гібриді ж швидкості мало не автомобільні(ну бо 30-40 км/год по місту я вважаю нормально) і вузька резина. І із-за цього вже два рази чуть не влітав в машини, бо затормозити вчасно ну дуже важко, йдеш юзом і все. Тому гібрид тут більш небезпечний, так як маєш менше контролю на дорозі.

Andrizzio:

--- Цитата: erazel від 24.10.2009, 09:19:59 --- Маневрів я здійснюю, на РМ рухаючись по дорозі, мало, прижався собі до обочини і кручу потроху. Тобто повільно і впевнено рухаюсь і нікуда не пхаюсь.

--- End quote ---

ага, особливо в контактах, стоячи, догори по бруківці на шота руставелі - фіг тебе доженеш  :D :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version