Загальний > Справжні велосипедисти
Категорія Вашого транспортного засобу та ДТП?
Erazel I-st:
--- Цитата: Andrizzio від 24.10.2009, 12:39:14 ---ага, особливо в контактах, стоячи, догори по бруківці на шота руставелі - фіг тебе доженеш :D :D
--- End quote ---
Та то я просто автомобілістів дражню. Із-за ям вони сильно газонути неможуть, от я і знущаюсь з них обганяючи.
Vintage:
Я також так поступаю, і сильно бісить мене >:D коли хтось із "них" грає нечесно (не дає дороги, або виляє так, що страшнувато "притопити" на свому велосипеді), і от я подумую - ХЛОПЦІ, А ЧИ НЕ БУДЕ У КОГОСЬ З ВАС ПІСТОЛЕТИКА ГАЗОВОГО АБО БОЙОВОГО!!!
Vintage:
На рахунок ПІСТОЛЕТА - жарт. Але часом шкодуєш що немає здоровля як у Кличка, іноді б надавав тим "шумахерем" що права покупляли, і у батьків з-за кордону грошенят канючать бо "на бензин не вистачає". Бачу голосів помітно побільшало, і це мене збиває з пантелику, бо чесно кажучи очікував на трохи інші результати, але висновки та заключення вкінці!
Vintage:
На рахунок "два рази чуть не влітав в машини, бо затормозити вчасно ну дуже важко" я один лиш раз майже "влетів", але він - рушив, взагалі-то на небезпечних ділянках (майже щодня долаю Горбатий міст) дотримуюсь дистанції, і все нормально контролюю! Чого панове і Вам бажаю.
kolibri:
суть скоріше не в ровері, а в тому, хто на ньому їде, і як їде.тому всім бажаю не стояти в пробках, слідкувати за дорогою і тими, хто по ній їде крім нас - крутих велосипедистів.
Навігація
Go to full version