Загальний > Справжні велосипедисти
Велосипедні ДТП
Andrizzio:
:D ну ти дєман - славутич + фулл :laugh:
Vintage:
А мені НЕ смішно! На даний момент міг лежати на Підгородньому кладовищі, >:D а не на форумі писати і льотати по шальоних вулицях славного та файного міста-героя Тернополя!!!
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 22.10.2009, 23:51:54 ---А мені НЕ смішно! На даний момент міг лежати на Підгородньому кладовищі, >:D а не на форумі писати і льотати по шальоних вулицях славного та файного міста-героя Тернополя!!!
--- End quote ---
а я ні разу в шльомі не впав... зато варто було десь забути...
а рже андрійцьо правильно... ти в курсі чому шльомів є так багато різних?... я те за 170 віддам нормальний новий дорожний шльом... нафіга тобі фул на дорозі? закривати і звужувати обзор? задихатись на підйомах? качати шию? я вже маю 2 шльома різних, для різних роверів.
Erazel I-st:
Вінтаж, ти чого з дуба рухнув в фулі їздити по дорогах. Ти в ньому задихнешся і спаришся. Тобі звичайного ККшного хватить. І доречі ті фули що ти бачив то все МОТОРОЛЕРНІ. Тобто жодної вентиляції. Та й вага не та. Якщо вже шукаєш фулл то шукай велосипедедний. Але врахуй що навіть самі дешеві нормальні коштують від 80 уе.
CoRacK:
Дійсно, фулл тобі не потрібний, падають з велосипеда в основному на лоба, тобто там де звичайний шолом і захищає. Або до шолома не доходить і деруть руки ноги і тулуб. Я тільки раз бороду зачепив при падінні, всеодно основний удар взяв на себе шолом. Головне мозок захистити, а борода швидко гоїться :).
Врахуй, що в фуллі дійсно можна задихнутися, коли добре шпариш, особливо під підйом.
Навігація
Go to full version