Загальний > Справжні велосипедисти

Велосипедні ДТП

<< < (5/10) > >>

Vintage:
Так, падінь літом більше. Але погляньмо з іншої сторони - скільки разів Ви виїжджаєте скажімо весною, по відношенню до того самого літечка-а-а-а!

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 22.10.2009, 23:40:56 ---Чому одразу ж "китайський"? Якраз той що за 400 мені видався китайським-елітним, а той що я розраховував на нього за 120 грн. таки був "китайський"-ширпотріб-непотріб, бо сидів, як баняк,а голова моя в ньому була як цибулька,що вільно у тому "баняку" переміщувалась! Тому-то я ніц і не купив, бо взяв з собою лише 120 грн. Обидва шлеми - "фулл

--- End quote ---

послухав я вас і купив за 300 грн. китайский фарширований фул...

661 Pro Bravo
"has only been tried on a few times around the house!"
RRP (£99.99)

Erazel I-st:
То такий як у мене. Ціна нового 120 уе. Б.У десь ща 80-90 уе продавали. так що Тед ти ще нормально купив. Важкуватий, і слабка вентиляція, зате зручний і легкий в обслуговуванні(стірці підкладок)

Vintage:
Класний шлем, радий за Тебе!  *party*

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 24.10.2009, 21:51:03 ---То такий як у мене. Ціна нового 120 уе. Б.У десь ща 80-90 уе продавали. так що Тед ти ще нормально купив. Важкуватий, і слабка вентиляція, зате зручний і легкий в обслуговуванні(стірці підкладок)

--- End quote ---
в тебе саме "браво"?

661 Pro Bravo
Lightweight, ventilated full face protection.
FHVS (Full Helmet Venting System) front, side, top and rear vents make for a cooler ride.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version