ТехМайданчик > Спорядження

Ціна велообладнання

<< < (2/6) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 17.04.2008, 14:43:57 ---Взагалі-то якщо людині дійсно потрібна дорога і якісна річ то є смисл платити за неї відповідні кошти, але якщо це просто бажання мати крутіший вел чи спорядження, ніж у когось, а насправді воно зовсім непотрібне то це дійсно в майбутньому може стати серйозною проблемою.

Так що потрібно дивитися, щоб не влипнути у цю пастку.

--- End quote ---

я вже попався...  :'(   і тепер думаю.... апати свого ровера чи будувати нового...

Erazel I-st:
Ну у тебе дійсно ровер просто не апгрейдебельний і неахті. На ньому звісно їздити можна, але великого кайфу це не приносить. Все має бути в міру. Надмірний аскетизм теж до добра не приводить. Так що не парся. Тобі та хвороба ще не загрожує, поки не почав ставити повітряні вилки і безкамерну резину, або обладнання класу Шімано ХТ.

Andrizzio:

--- Цитата: xlibes від 18.04.2007, 10:49:49 ---Це, радше, нагадує не про зомбування, а про неабиякий фанатизм

--- End quote ---

наші зарплати особливо не дають розгулятися нашому фанатизму  ;D

П.С. а ше комп треба апгрейдити   :o

Erazel I-st:

--- Цитата: erazel від 12.05.2009, 10:03:16 ---Ну у тебе дійсно ровер просто не апгрейдебельний і неахті. На ньому звісно їздити можна, але великого кайфу це не приносить. Все має бути в міру. Надмірний аскетизм теж до добра не приводить. Так що не парся. Тобі та хвороба ще не загрожує, поки не почав ставити повітряні вилки і безкамерну резину, або обладнання класу Шімано ХТ.

--- End quote ---
Все, приїхали, Тед таки купив собі ХТ: колеса з втулками ХТ і кусок ланцюга ХТ  :D . І він тепер захворів цим.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 25.08.2009, 22:36:39 --- Все, приїхали, Тед таки купив собі ХТ: колеса з втулками ХТ і кусок ланцюга ХТ  :D . І він тепер захворів цим.

--- End quote ---

ти забув уточнити шо втулка з диском центрлок(нема кріплення на вилці) і на 32 дирки (в мене обода на 36 як і всі мтб 28")
такшо я її просто не маю як поставити...
а кусок цепки то просто прикол... 4 ланки... мені тра багато таких кусків шоб цепку скласти :))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version