ТехМайданчик > Спорядження
Ціна велообладнання
Ganabis:
в мене саморобний фонарик на 3 діоди фірми SEOUL SEMICONDUCTOR P4купив 2 уо за штуку,дальність світла близько 60м,живиться від мобільного акумика якого хватає на хвилин 40 в максимальному режимі,ще маю саморобне ближнє(12 звичайних білих діодів),хватає надовго.є саморобна динамка(підзаряжає акумика),ну і ше там всякі підсвітки вела знизу і велокомпа.за всі деталі заплочено небільше 80 грн.кому цікаво,виложу фото як робив.
baxic:
to Ganabis
цікаво, викладай
Ganabis:
Підсвітка знизу,має 2 положення,яскраве і на пів яскравості(вночі краще видно,ніж на фото)
Підсвітка велокомпа вмикається разом з габаритом(тільки позавчора зробив,ще не катався з нею)
Посередині дальній,під ним сирена від сигналізації в якості сигналу.побокам габарит/ближній
думаю порібно закинути кудись ворклог,ці фото малоінформативні
Erazel I-st:
Мда, навернув ти ділов :) . Круто зроблено. Слух, а спідометр ти сам робив підсвітку? Якщо так то гадаю зараз шприхалі почнуть купляти масово прості китайські і віддавати тобі на тюнінг, непогано грошенят підзаробиш :). Бо що що , а спідометр круто дивиться.
Ganabis:
:)підсвітка саморобна,зробити її недуже важко,але трохи геморойно.я б десь??? створив тему і виложив фото процесу шо і як робив,думаю багато зможе так само зробити :)
Навігація
Go to full version