ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Де Ви зберігаєте свої залізних коней?
andriy:
Власне цікавить де саме Ви зберігаєте свої ровери?
Зокрема ті, хто живе в квартирі.
Бо я тримаю в квартирі, звичайно ж ровер чистенький, як такий собі монумент.
Якщо враховувати безупинний ремонт 2річної давності, на фоні, то дивиться нормально :D
Нещодавно один родич мене пробував вчити жити, що місце ровера не в квартирі і т.п.
На що хотілося відповісти словами Дон-Кіхота "Той хто не поважає коня рицаря, так само ставиться і до його власника...." :)
Так от як і хто зберігає свої ровери, зокрема хто живе в квартирах.
teodor4ik:
--- Цитата: andriy від 15.10.2009, 21:49:52 ---Власне цікавить де саме Ви зберігаєте свої ровери?
Зокрема ті, хто живе в квартирі.
Бо я тримаю в квартирі, звичайно ж ровер чистенький, як такий собі монумент.
Якщо враховувати безупинний ремонт 2річної давності, на фоні, то дивиться нормально :D
Нещодавно один родич мене пробував вчити жити, що місце ровера не в квартирі і т.п.
На що хотілося відповісти словами Дон-Кіхота "Той хто не поважає коня рицаря, так само ставиться і до його власника...." :)
Так от як і хто зберігає свої ровери, зокрема хто живе в квартирах.
--- End quote ---
якшо на ніч, то на сушку і ланцюх....
зимує він в мене зазвичай в окремо для нього відведеній кімнаті де кондиціонер сушить повітря і тримає температуру 18*с ... правда віднедавна там ше шафа завелася.... і тепер забруднює звуковий фон монотонним гудінням кулерів і хрустом вінтів..
раз зазимував в коридорі общаги... за зиму тільки сперли фару, сумку, підфляжник і катафоди... а так вааще нічо...
CoRacK:
Вдома в лоджії, підвішані за переднє колесо на гачках вкручених у стелю, висять мої залізно-алюмінієві "жеребець" і "кобила" :D :laugh:.
Erazel I-st:
В коридорі біля кімнати своєї.
З.І.Прикол: всі хто відписався в цій темі щас висять онлайн. Така собі тема "бдящих вночі"
andriy:
--- Цитата: CoRacK від 15.10.2009, 22:37:40 ---Вдома в лоджії, підвішані за переднє колесо на гачках вкручених у стелю, висять мої залізно-алюмінієві "жеребець" і "кобила" :D :laugh:.
--- End quote ---
А там не надто сиро? І там же зимою "-", як на то "реагують" різні сорочки на троси, пластмаса, гума?
2erazel
Та от мене ввечері зачепила ця тема :D
Навігація
Go to full version