Мандрівки > Заплановані
Румунія
Erazel I-st:
передразнюючи їхати апнорамити, небути слимаком, сила обставин.
Та признайтеся чесно зхоча б самі собі що чорта з два ви потягнете поїздку на 1000 км ;)
Віталько:
--- Цитата: erazel від 16.08.2007, 17:14:25 ---передразнюючи їхати апнорамити, небути слимаком, сила обставин.
Та признайтеся чесно зхоча б самі собі що чорта з два ви потягнете поїздку на 1000 км ;)
--- End quote ---
Не рівняй всіх до себе, потянем, дай 150 баксів
kamyanets:
--- Цитата: bhagavan від 16.08.2007, 16:47:21 ---Підготовку не треба, треба час і бажання.... (це все разом називається натхнення :) ) Надто багато якірців і цеглин на шиї тягне кожного - комусь страшно, комусь скучно, хтось думає шо він незамінний а комусь просто треба доброго копняка в дупу.... Ех.... набридло бути слимаком, але нічого не можу з собою зробити - я незамінний і мені страшенно скучно :) Копніть мене хтось, га ? (Еразел, стояти...,!!!!)
--- End quote ---
Правда правда. Власне похід мав бути зовсім нескладним. А для поїздки потрібне бажання і чітке визначення пріоритетів. У всіх є і час і гроші і тд, просто для когось важливіше в цей час щось інше. Цим і варто займатись. Колись ще захочеться поїхати подалі - і поїдеш.
А похід "мав бути" по народилась і поступово кристалізується ідея повертатись зі сплаву на Кавказі велосипедом (хоча б до України). Буде видно, як воно буде :)
І здається в нашому бусику ще є місця. Так що якщо є бажання ...
kamyanets:
--- Цитата: erazel від 16.08.2007, 17:14:25 --- Та признайтеся чесно зхоча б самі собі що чорта з два ви потягнете поїздку на 1000 км ;)
--- End quote ---
Сонце та Назар (їздив тільки з ними) точно потягнули б. Думаю, що для більшості фіз кондиції - не проблема. В Польщу їздив з хлопцем, який ніколи не був в поході, кілька разів виїжджав на 100 км, катався тільки по Києву та до Білої Церкви (десь 60км по трасі). З цим проблем не було.
xlibes:
Ну, признаюся чесно: "Мої коліна того не потягнуть".
Та й з моїми витратами енергії тре буде по дорозі знищити вагон провізії.
Навігація
Go to full version