Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Comanche Niagara FS зелений (ЗНАЙДЕНО); Muddy Fox яскраво червоний (ЗНАЙДЕНО)

<< < (2/6) > >>

MrBobaH:

--- Цитата: Yanek від 02.10.2009, 19:14:26 ---то стандартне місце стоянки велосипедів? Чи просто десь лишали ненадовго?

--- End quote ---
так це було стандартне місце стоянки.
В квартирі не так багато місця, та ще й для двох роверів

Erazel I-st:
Ну тоді треба "трясти" сусідів. Бо тут варіанти два. Або хтось з сусідів дав наводку, або ж хтось часто ходить до знайомих в ваш підїзд і запримітив ці велосипеди. Причому діяв не профі, так як велосипеди прості, багато за них не виручиш, а підставляти власний зад із -за пари гривень некожен злодій захоче. Так що або якийсь нарік, або ж місцева шпана. Зробіть рейд по горищах і підвалах оточуючих будинків. Малоймовірно що, якщо то шпана, його потащили до квартири. Можливо переховують в підвалах або дахах будинків.  Можна просто пройтися по оточуючих будинках і попросити у відповідних людей ключі від підвалу і даху, і пройтися з ними. Найкраще якщо є знайомі в міліції, їх можна попросити про таке, бо якщо знайомих нема то думаю ніхто таким займатися небуде.

Віталько:
Чуваки, про шо ви говорите - дав наводку, здавю То не є велік на шрамах ХХ шоб давати наводки. Просто більше людей почсали на форуми заходити і через то більше обяв про викрадення.

MrBobaH:
Здибав один ровер
Стояв хлопчина біля базарчику ззаду Ювілейного
Почав мені розказувати, що купив ровер рік тому десь в центрі
Я кажу жінці щоб дзвонила в міліцію пацан руки в ноги та й тікати. Ровер залишився зімною
Ось така історія
На фотках видно як сплюндрували ровер
Та ще й щось накалякав на рулі що б думали що то його роверик  >:(

Пізніше додам фотки

teodor4ik:
1/2 поздоровляю... чо 1/2? бо ше 1 лишилось найти...
то шо 1 вел. найшовся то добре, бо знач 2-гий дета рядом...(не в Львові напр.)

зря не лапав патсантчега... 100% шо в курсы був де ше 1...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version