Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Comanche Niagara FS зелений (ЗНАЙДЕНО); Muddy Fox яскраво червоний (ЗНАЙДЕНО)

<< < (4/6) > >>

MrBobaH:
Знайшла вроді міліція хлочину що на велосипеди позарився
Дзвонила мені знайома котра там працює

Хлоплисько живе через два будинки. Тато і мама працюють за кордоном живу з бабусею
Думаю не дуже зрадіють батьки з такої новини
Куда котиться країна
Маю прізвище і адрес Поки точної інформації не маю то і писати не буду (А пізніше можу оголосити прізвище героя)

Другий ровер також перекрасив

Поки ще не забрав ровери то не дуже актуально але попередньо цікавлюсь хто може помогти або підказати як самому перекрасити ровери в нормальний колір (привести в нормальний стан)

teodor4ik:

--- Цитата: MrBobaH від 07.10.2009, 18:54:38 ---попередньо цікавлюсь хто може помогти або підказати як самому перекрасити ровери в нормальний колір (привести в нормальний стан)

--- End quote ---

2 варіанта... дешево, якісно... тобі як?

MrBobaH:
Я думаю що б  якісно та й щоб виглядав класно (не думаю що буду притримуватись попередніх кольорів)
Але і ціна також цікавить Якщо нема особливих секретів то може пробував би і сам Звичайно братись не буду якщо необхідна рука професіонала.

teodor4ik:

--- Цитата: MrBobaH від 07.10.2009, 19:16:14 ---Я думаю що б  якісно та й щоб виглядав класно (не думаю що буду притримуватись попередніх кольорів)
Але і ціна також цікавить Якщо нема особливих секретів то може пробував би і сам Звичайно братись не буду якщо необхідна рука професіонала.

--- End quote ---

тут така штука шо можна і з балона гарно покрасити, але балон дає тонкий слой фарби і вона швидко піде лісом, з пульвера краще, але то вже за гроші... кароч... за 50 рублів думаю своїх майстрів вломаю, єслі тіко задути... але шкуриш сам, і фарба(грунт, лак) твоя... НЕ дерти до металу... грунтовка на люмінь дорога...

MrBobaH:

--- Цитата: teodor4ik від 07.10.2009, 20:20:59 ---тут така штука шо можна і з балона гарно покрасити, але балон дає тонкий слой фарби і вона швидко піде лісом, з пульвера краще, але то вже за гроші... кароч... за 50 рублів думаю своїх майстрів вломаю, єслі тіко задути... але шкуриш сам, і фарба(грунт, лак) твоя... НЕ дерти до металу... грунтовка на люмінь дорога...

--- End quote ---
Не питання Дам і більше (ну в розумних межах :) )то не тре вламувати нікого
А чи можливо якась фігурна покраска щоб ровер був рульний
Доречі рам є дві штуки
Зорінтуй яка сума вийде по фарбах, це має бути щось типу авто фарб?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version