Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Викрадено велосипед Gary Fisher Advance, темно сірий

<< < (3/5) > >>

Yanek:
Заводський номер, то то що під кареткою?

дай ще свій мобільний, при потребі щоб дзвонити - я багато по місті катаю.
Сьогодні вже доганяв одного сірого Фішера..догнав - то оказався Трек:))
Опиши ситуацію за якою вкрали. інгшим наука буде
можливо є підозри - хтось там крутився, якийсь пальоний тіп чи щось таке...
Бо я чого нині за тим треком поїхав - чувак якийсь на ровериста не схожий - в джинсовому костюмі

pavuk:

--- Цитата: Yanek від 01.10.2009, 22:54:48 ---Заводський номер, то то що під кареткою?

дай ще свій мобільний, при потребі щоб дзвонити - я багато по місті катаю.
Сьогодні вже доганяв одного сірого Фішера..догнав - то оказався Трек:))
Опиши ситуацію за якою вкрали. інгшим наука буде
можливо є підозри - хтось там крутився, якийсь пальоний тіп чи щось таке...
Бо я чого нині за тим треком поїхав - чувак якийсь на ровериста не схожий - в джинсовому костюмі

--- End quote ---
В принципі не всі роверисти їздять в вело прикиді, хоча в такій ситуації пильність і спостережливісь не завадять. Тел. номер зазначений на початку теми там де фото велосипеда.

yovan:
так ,заводський номер,той що під кареткою.                    ситуація звикраденням дуже банальна-вертаюся з роботи ,думаю зайду в магазин шось прикупити"за борт кинути"  ,робив неодноразово,все заняло 2хв.вихожу мого фішера нема.бачу фургон метрів150, я на таксі за ним,думав шо в машину кинули,а там порожняк,ще поїздив в тому районі на таксі і...пішов в міліцію                                                                                                                     

yovan:
....як недивно,але  опергрупа була на місці за пів-години. протоколи записи-бюрокатія.думав на тому станеться.                   проте сьогодні визивав слідчий-виявляється шось шуршать,збирав інформацію     ...може наша міліція не така й погана..?)

Erazel I-st:
То їх Серко розрухав.  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version