Загальний > Здоров'я

Варикоз і вєлік

<< < (3/5) > >>

Tiger:
Гарна відповідь Васлю.

На велосипеді тренується серцево-судинна система. Читав щоб для того щоб був гарний ефект потрібно проїжджати в середньому 25-30 км в день

teodor4ik:

--- Цитата: Tiger від 29.09.2009, 10:14:59 ---На велосипеді тренується серцево-судинна система. Читав щоб для того щоб був гарний ефект потрібно проїжджати в середньому 25-30 км в день

--- End quote ---

насправді ровер тут опосередковано задіяний...

шось мені ся здає шо історично так склалось, шо людина як біологічний вид, для того щоби вижити мала рухатись, і багато. тому так сталось, що "заточений" на рух організм який сидить цілий день на охфісі банально працює далеко не в тому режимі в якому мав би. Отож від того і всі хвороби, і як наслідок шоби не хворіти тра рухатись... при чом тут ровер? я наприклад ніколи не роблю зарядки... в падло! тому і кипив ровер, щоби бодай по дорозі на офіс і назад троха розігнати організьм...

В общем ровер то просто засіб для самоорганізації і насправді майже всерівно чи ти педалюєш, чи бігаєш чи плаваєш, чи банально зранку гантельки тягаєш...

andriy:
2teodor4ik

Але ровером можна хто зна куди заїхати, а потім треба ще докласти зусиль, щоб доїхати додому.
А коли біжиш, то відстань буде мабуть не такою великою.
І навантаження ровер дає більше.
Наприклад, їжджу я на дачу - пішки довше йти, ровером менше, але навантаження не порівняти на скільки більше(вгору-вниз, іноді 1-а передача взагалі).

Але ходити також треба....

xlibes:
Короче виходить як все.
Цивілізація і прогрес призводять до деградації людини.
Є купа різних м"язів і суглобів, які просто не задіюються,
не отримують розрахованого навантаження і амплітуди рухів.

І виходить, що після офісної роботи тре йти у спортзал.

Але мені саме більше подобається бути на природі.
А що в місті будеш робити цілий день надворі.
Городу нема. Господарки нема. Садка нема.
Коло худоби не тре ходити.

Як і вирвешся між робочими днями на природу, в гори, в ліси чи на море -
то не знаєш де подітися, чим себе зайняти.

Доводиться викручуватися і "придумувати велосипед" :)

Як не крути - світить Шприха...

bhagavan:

--- Цитата: xlibes від 02.10.2009, 01:07:26 ---Але мені саме більше подобається бути на природі.
А що в місті будеш робити цілий день надворі.
Городу нема. Господарки нема. Садка нема.
Коло худоби не тре ходити.

--- End quote ---

Ідеалізована точка зору :).
Пригадати тих бабусів і дідусів, які все життя живуть на природі (садок, худоба, город - ґосподарка одним словом) - чогось вони такі покручені ревматизмами, вивихами і різними болячками - шо аж ніяк не вписується в парадигму щасливого життя. Живуть, правда, довго... часом.. :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version