Мандрівки > Майбутні
Шприхальська класика:Горіховий тур
bhagavan:
Ну от, тепер, коли крапки над "і" і "ї" розставлені, організаторів визначено, відповідальних немає і винних завжди можна призначити - можна і відписати у цій темі.
Дуже класний постер - вже хочеться їхати на горіхи. Не знаю тіки куди і коли. Сутінки (навігаційні в 20:20, астрономічні 20:50) кожного дня на 2-3 хвилини насуваються. Жити стає темніше, холодніше і страшніше. Якшо їхати - то вже. Якшо пізно - то недалеко. Якшо не після роботи - то на ці вихідні. Якшо не на ці вихідні - то на наступні (3-4 ж.) я не зможу і горіхів може вже не бути.
Ситуація загрозлива і якшо не порухати сракою - плакали наші горіхи, і білочки, і єноти з опосумами.
Віталько:
Постер дійсно мегарульний (про то я сказав словами мегазачод чи шось типму того першим чи другим постом). Якшо еразел не доганяє шо це пропозиція на покотеньку то його проблеми, не тре сваритись. Давайте може через акійан чкурнем? Я вам горіхів десь найду вже
Erazel I-st:
--- Цитата: Віталько від 25.09.2009, 02:40:14 ---Якшо еразел не доганяє шо це пропозиція на покотеньку то його проблеми
--- End quote ---
*No*
Vintage:
М-м-да-а! "Да Вы блин даёте" Давайте у цю Суботу 26-ого на 17:45...18:15 коло причалу з рюкзачками та мішками, бо-ж по горіхи їдемо!!! Якщо нікого небуде, то я так, в "Сільпо" собі уже... почищених... куплю?!? Мабуть..?
Віталько:
--- Цитата: bhagavan від 24.09.2009, 20:49:17 ---Сутінки (навігаційні в 20:20, астрономічні 20:50) кожного дня на 2-3 хвилини насуваються. Жити стає темніше, холодніше і страшніше. Якшо їхати - то вже. Якшо пізно - то недалеко. Якшо не після роботи - то на ці вихідні. Якшо не на ці вихідні - то на наступні (3-4 ж.) я не зможу і горіхів може вже не бути.
--- End quote ---
Кагбе...
Навігація
Go to full version