Мандрівки > Майбутні
Шприхальська класика:Горіховий тур
Erazel I-st:
Слухай, де ти там побачив питання про те чи хтось їде в горіховий тур? Ти лише запропонував ввести традицію горіхового туру. А так як народ у нас пасивний то йому начхати на всякі традиці, він реагує лише на прямі оголошення майбутніх поїздок. Так що давай прямі питання - отримаєш прямі відповіді.
Сім самураїв:
--- Цитата: erazel від 24.09.2009, 16:30:36 ---Слухай, де ти там побачив питання про те чи хтось їде в горіховий тур? Ти лише запропонував ввести традицію горіхового туру. А так як народ у нас пасивний то йому начхати на всякі традиці, він реагує лише на прямі оголошення майбутніх поїздок. Так що давай прямі питання - отримаєш прямі відповіді.
--- End quote ---
совок, примітивізм і солдафонщина. прямі запитання, фонариком у очі, струн-ко! кру-гом! кроком руш! де ви були 15 версня в 11 годині вечора? напра-во! в очі дивитись, я сказав! до стіни не спиратись. дві пачки масла в одні руки. ти записався в добровольці? спасибі товаришу Сталіну за наше щасливе дитинство, блін.
teodor4ik:
--- Цитата: Сім самураїв від 24.09.2009, 17:16:44 ---совок, примітивізм і солдафонщина. прямі запитання, фонариком у очі, струн-ко! кру-гом! кроком руш! де ви були 15 версня в 11 годині вечора? напра-во! в очі дивитись, я сказав! до стіни не спиратись. дві пачки масла в одні руки. ти записався в добровольці? спасибі товаришу Сталіну за наше щасливе дитинство, блін.
--- End quote ---
якшо недалеко, то я з вами... я поки нігатов далеко, рука таки ше поболює...
Erazel I-st:
--- Цитата: Сім самураїв від 24.09.2009, 17:16:44 ---совок, примітивізм і солдафонщина.... дитинство, блін.
--- End quote ---
І знову ти утрируєш. Ти не сказав про те що вон приблизно такого то числа давайте їдемо. Ти запитав як народ ставиться до традиції нової. А так як більшості начхати на ті всі традиції вот і мовчать. Ти запропонуй поїздку з більш менш конретними датами і відстанями. Тоді і побачимо хто і як буде реагувати. А зараз йде просто запропоновування можливих місць куда можна поїхати. Мало хто знає такі місця, ось і мовчать. Але недумаю що б були проти поїхати якби був озвучений конкретний маршрут і дати. Так що не роби передчасних висновків :P.
Сім самураїв:
--- Цитата: erazel від 24.09.2009, 18:19:21 --- І знову ти утрируєш. Ти не сказав про те що вон приблизно такого то числа давайте їдемо. Ти запитав як народ ставиться до традиції нової. А так як більшості начхати на ті всі традиції вот і мовчать. Ти запропонуй поїздку з більш менш конретними датами і відстанями. Тоді і побачимо хто і як буде реагувати. А зараз йде просто запропоновування можливих місць куда можна поїхати. Мало хто знає такі місця, ось і мовчать. Але недумаю що б були проти поїхати якби був озвучений конкретний маршрут і дати. Так що не роби передчасних висновків :P.
--- End quote ---
ше раз кажу -- ми в розділі "Майбутні". в розділі "Майбутні" (якшо в тебе склероз, то перестань мастурбувати переглянь основні теми цього розідлу - тут народ просто дає попередню згоду\незгоду з запропонованим туром. тим паче, шо тур не стандартний "зібрались на пристані і поїхали".) просто визначаються потенційні учасники пропонованої покотеньки. і написати, так, я б поїхав, або ну нах, мені нецікаво - не так вже і важко. щоб автору теми було легше зорієнтуватись в степені зацікавленості і раціональності допрацювання покотеньки до розділу "Заплановані".
Навігація
Go to full version