Як на мене, дарма, Андрію, ти зачипаєш тему сексуальних відносин червоноармійців з німецькими жінками. Принаймні не в тому контексті, бо для повноти картини тоді потрібно згадати вояків інших армій та їхні відносини.
Взагалі, ця тема велопробігу мене вже ніяким боком зараз не цікавить, але залишу кілька своїх зауважень, котрі виникли в мене, тоді коли вона з’явилася на нашому форумі.
1. Так і не стало зрозуміло, яким чином велопробіг можна припасувати до визволення України від німецько-фашистських загарбників. Часом її не на велосипедах визволяли?
2. Скільки можна PR-ити червону армію і війну 1939-1945 років? Невже нічого до неї і після неї не відбувалося на Укрїані? Ну хочаб І-ша світова - хто і коли про неї згадував, а може хтось бачив хоч один пам’ятник воякам, що загинули у ній, а може хтось прочитав хоч щось внятне про неї в книжках з Історії? Хоча це також до велопробігу відношення немає.
3. Висновок з перших двох пунктів - склалося враження, що хтось хотів собі заробити дешево очки, проводячи беззмістовну акцію у радянському стилі - "для галочки". Я впевнений, що вішанувати пам’ять тих, хто загинув у Другій світовій можна було б якось тематичніше, цікавіше.