Мандрівки > Майбутні
Оголошується набір учасників на велопробіг
degrol:
Цікаво, а чому прийшла ідея велопробігу??? а не танко- чи в ЗЗК з протигазами :P
На рахунок організації, то маючи досвід проведення масових велопробігів, зазначу:
1. що без міліції буде напряжно їхати по трасі ("шумахєри" або просто "лохи", які відірвуться від групи чи вимахуватимуться найдуться 100% )
2. якщо ж звертатися до державних структур, щоб забезпечили супроводом міліції і швидкої 103, то тре конкретну організацію представляти (юр. особу).
3. з супроводом ДАІ набагато безпечніше і спокійніше (для оргів)
4. забезпечити технічну сторону велопробігу (ремонтні набори)
5. визначати свідомих велосипедистів, які триматимуть дисципліну в групі на трасі.
Шкода, якщо велопробіг не відбудеться за умов політизованості чи т.п.
Організатори обдумайте все грунтовно!!! Ідея хороша. Підтримую!!! Але ви відповідатимете статтею КК за можливі травми і аварії на дорозі під час велопробігу!
Frankenstein:
Подивився на реакцію - радий, що не написав, занадто багато тут неадекватних істот. По результатам розмови з організаторами:
1. Організатором виступає приватна тернопільська фірма, яка жодного відношення до політики не має - те, на що маю повноваження сказати.
2. Після прочитання представником організаторів цієї гілки форума їх рішення таке - лишаєте мені в приват контактні дані, з кожним буде персональна розмова.
Мальцев Олександр:
Нехай ви не хочете розмовляти про організаторів, але уточнити деталі стосовно самої акції було б все ж таки варто.
teodor4ik:
--- Цитата: Сім самураїв від 22.09.2009, 15:07:13 ---канєшно, ви ж їдете за радянську армію:)
--- End quote ---
доречі хороше питання... а яку армію ми представляєм? бо нас(галичину) не дуже вдало визволили в 39му.
а якшо подумати, то атака на збараж і відступ в сторону тернополя.... то якто не та армія...
а система шифрів від автора дійсно угнітає... просто так поїхати за ромашками в збараж... чом би й ні.
якшо мова йде про якусь організацію кимось, то елементарно хочеться знати:
хто організовує? шо? нашо воно йому?.. вибачте я не вірю в безкорисливість...
а ше я не поняв в чому суть данної організації і данного організаторства, тобто чому я маю їхати 18го а не 11го з тими ж людьми, але без організаторів?? для чого мені той організатор? шоб побачити свою рожу на ровері? на участку дороги де тільки з початку року вже N людей загинуло?
Дописано : 22.09.2009, 15:56:49
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---Подивився на реакцію - радий, що не написав, занадто багато тут неадекватних істот.
--- End quote ---
шановний.... хочеш побачити "істот" вали в зоопарк, тут ЛЮДИ, можливо не всі адекватні, але люди... покишо самий неадекватний тут ТИ!!!
на прямі запитання ні одної людської відповіді
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---1. Організатором виступає приватна тернопільська фірма, яка жодного відношення до політики не має - те, на що маю повноваження сказати.
2. Після прочитання представником організаторів цієї гілки форума їх рішення таке - лишаєте мені в приват контактні дані, з кожним буде персональна розмова.
--- End quote ---
1.сльози на очах... "маю повноваження"... просто постав смайлик :lipsrsealed:
2. "з кожним буде персональна розмова", ... точно тур памяті.... заодно і за НКВС!!!
Yanek:
Аж цікаво!
Постановка питання суперова.
Ми запрошуємо вас до нашого пробігу. Ми не кажемо хто ми і для чого це. проте проведемо відбір, чи підходите ви від наші параметри.
Якщо це буде безкорисна і непривязана до політики акція - ставлю пиво тому шприхарю, який візьме в ній участь.
Навігація
Go to full version