Мандрівки > Майбутні
Оголошується набір учасників на велопробіг
Віталько:
А еразел би вже продавався... Але то вже
Erazel I-st:
Заміть не я перший почав. То все Вувузанге :angel:
Romko:
А що? Цікава ідея :)
Я підтримую і, думаю, що не є проблема адекватно адекватним проїхатися, мо' вже майже завершення сезону вийде. Та й так як ми збираємось кудись, то думаю, якщо організатори ніц не виставлять - не багато й буде. 8)
Щодо ментів, 103,.. то всьо лажа - що перший раз кудись їздити? Дисципліна кожного - безпека усіх. Цього року даі відмовило Зєлі в супроводі Ревору (загнули 8 грн/км! їм оплатити), то нас 3-є з 21 учасником (13-17 років) впорались. Головне постановка! Якщо більш-менш досвідчених шприхалів з 10 назбирається, то настукати 1-2 шумахеру буде кому :P. Чи нє?)))
А в разі появи якоїсь політики безпосередньо під час акції, то можна демонстративно провести велопроїзд кудись інакше.
Якщо є бажання організаторам зв'язатись - без проблем (80673512637, Ромко). Все рівно всім скажу, бо не можна втиху щось мутити. Хоча момент таємничості - щось цікаве :)
Мальцев Олександр:
8 грн за км це не називаєтьяс відмовило. Це треба заплатити людям зарплату, оплатити амортизацію, витрати. В бюджет ДАЇ-шників ніхто супровід велосипедів не закладав не закладає і не буде закладати. Ці гроші можуть бути/небути в наприклад в спорткомітеті.
Сім самураїв:
--- Цитата: Zombie від 23.09.2009, 23:32:17 ---8 грн за км це не називаєтьяс відмовило. Це треба заплатити людям зарплату, оплатити амортизацію, витрати. В бюджет ДАЇ-шників ніхто супровід велосипедів не закладав не закладає і не буде закладати. Ці гроші можуть бути/небути в наприклад в спорткомітеті.
--- End quote ---
чувак, врахувавши всі речі і навіть при цьому непогано зароблять по 2грнн за км таксисти:) а 8грн за км - то закруто. можна найняти замість ооднієї машини даі 4 волги Менса:)
Навігація
Go to full version