Мандрівки > Майбутні
Оголошується набір учасників на велопробіг
Erazel I-st:
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---Подивився на реакцію - радий, що не написав, занадто багато тут неадекватних істот. \
--- End quote ---
Неадекват тут лише один - Вульф. Всі остальні ЛЮДИ, і ображати людей яких ти незнаєш неварто >:D
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---2. Після прочитання представником організаторів цієї гілки форума їх рішення таке - лишаєте мені в приват контактні дані, з кожним буде персональна розмова.
--- End quote ---
Що за секретність? Я так поняв має бути звичайна неполітична поїздка. То чому така секретність? Чому згоди в приват а не на загал на форумі? Чому організатори не пишуть хто вони?(хоча мені то похрін.). І доречі в чому полягає робота організаторів? Які їх функції? Просто зібратися і поїхати можна і без всяких організаторів, без всяких повідомлень в ПП і т.д. і бути нікому нічим не зобовязаним. Що вони надають на поїздку? Типу машин супроводу, скорої помічі, засобів ремонту.
Був би вдячний якби відповіді на ці всі питання, або принаймі більшість, були озвучені, та надано більше інформації. Бо поки що це кіт в мішку.
Andy:
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---... їх рішення таке - лишаєте мені в приват контактні дані, з кожним буде персональна розмова.
--- End quote ---
Це що, наша служба і апасна і трудна?..
А може нас, як шпійонів, в заслання?...
:laugh:
mlad:
Шановні організатори і представники організаторів!
Тут на форумі збираються і спілкуються між собою прості люди які, як і Ви, хочуть спокійно спати ночами.
Щодо реакції на секретність з Вашого боку, то це цілком розумію і підтримую колег... Потрібно розуміти шо наша спільнота, яка зібрана до купи завдяки, я би сказав, фанатичному потягу до роверового відпочинку і всьому шо з тим пов'язано... Отож майте на увазі: загадковість відлякує, якшо не викликає відразу до міроприємств під грифом "надзвичайно секретно"...
Та й можна принаймі якшо не називати "спонсора" то хочаб повідати нам про організаційну частину.
Оскільки окрім нас (шприхалів) будуть учасники пробігу, які не приймали участь у подібних заходах і пересування вело колони може перетворитись у суцільну неприємність. В свій час велопробіг вулицями Трнополя супроводжувався інспекторами ДАЇ і то, на підйомі через міст коло ТДТУ трапилось падіння одного учасника пробігу. За рахунок того шо колона йшла під гору на невеликій швидкості вдалось уникнути массового падіння. На трассі ж багато затяжних спусків і подібна ситуація може привести до плачевних наслідків. Особливо коли повздовж колони будуть рухатись автомобілі...
Отож організаційна частина таких заходів потребує роз'яснення в першу чергу!
Думаю шо я внятно роз'яснив причину такої поведінки в гілці форуму.
З повагою і з надією на взаєморозуміння...
Мальцев Олександр:
Доадам: не шукайте навколо себе ворогів і тоді побачите, що довкола є досить друзів.
wuwuzange:
--- Цитата: Frankenstein від 22.09.2009, 15:16:21 ---...з кожним буде персональна розмова.
--- End quote ---
певно буде обговорюватися сума.... ::)
Навігація
Go to full version