Мандрівки > Майбутні

Оголошується набір учасників на велопробіг

(1/10) > >>

Frankenstein:
Оголошується набір учасників на велопробіг, присвячений 65-річчю звільнення України від німецько-фашистських загарбників
Організатори поки що попросили мене не афішувати їх, думаю, їх імена стануть відомі на початку жовтня. Можу тільки від себе додати, що це не політичні партії та організації - з ними ми принципово не будемо співпрацювати, це акція пам'яті наших воїнів, а не агітація перед виборами. Крім того, організатори - люди надійні, мені доводилося з ними працювати, приємно вражає їх підхід до роботи. І можна чекати приємних сюрпризів. Зараз я маю повноваження проінформувати, що до цієї акції постараються підключити пресу, щоб відразу подати інформацію.
Маршрут: Парк Слави (збір учасників) — вул. Руська — кільце на виїзді на аеропорт — вул. 15 Квітня — виїзд на Збараж (по дорозі забираємо інших бажаючих) — Збараж (до танку на в'їзді) — Тернопіль (парк Слави, початкова точка).
Темп: близько 20 км/год., рекордів швидкості ніхто ставити не буде. Темп невисокий, щоб новачки змогли прийняти участь.
Дата проведення: 18 жовтня (при поганій погоді може бути перенесено на 24-25 жовтня).
Час початку: 12:00.
План:
[spoiler]12:00 — початок збору и реєстрації учасників, Парк Слави біля військової техніки.
12:30 — відправлення на другу точку збору.
12:45 — збір біля КПП (виїзд на Збараж).
13:00 — відправлення на Збараж. Колонну веду я.
14:00 — розрахунковий час прибуття в Збараж. Відпочинок, вільний час.
15:00 — виїзд в Тернопіль. Колонну буде вести (за наявності бажання) учасник пробігу, який проявив найкращу дисціпліну по дорозі на Збараж, я за їду відразу за ним.
16:00-16:15 — прибуття в початкову точку маршруту, Парк Слави.[/spoiler]
Вимоги до учасників:
1. Обов'язково мати шолом і мобільний телефон (гарнітура в дорозі - тільки плюс). Бажано - фотоапарат.
2. Дисціплінованість. Шумахерам краще не приймати участь. Ні в якому разі не вибиватися з колони, демонструючи швидкість, а також не розтягуватися на велику відстань. Плюс врахуйте наявність преси, про що вже було згадано.
Хто бажає прийняти участь - прохання писати мені в приват і не засмічувати тему. Тут буде подаватися лише важлива інформація, і буду вдячний модераторам, якщо вони будуть звідси терти всі чужі повідомлення. В приват обов'язково вказати:
1. Реальні прізвище та ім'я (для організаторів).
2. Дату народження (для організаторів).
3. Контактний телефон (бажано мобільний).
4. Досвід їзди на велосипеді (років/місяців), реальна оцінка своїх сил (тут краще себе недооцінити, ніж переоцінити).
5. Додаткові способи зв'язку - ICQ/Jabber/Skype, за якими вас можна знайти. Можна вказати електронну пошту, але краще засіб миттєвого обміну повідомленнями.
6. Якщо хочете, щоб я вказав вашу згоду на поїздку в цій темі - зазначити це окремо.
7. Якщо ви не з Тернополя - інформуйте про це додатково.
Дописано : 21.09.2009, 22:19:5521.09.09, 22:19. Перший бажаючий вже є. Чудово!

Мальцев Олександр:
Шановний Франкенштейн, прошу Вас докладніше описати запланований хід акції. Чи будуть якісь гасла, знаєте як колись за радянських часів московська преса до кожного великого свята, наприклад 1-го Травня, рік у рік  друкувала на перших сторінках віншування: "Слава трудящім усього світу! Слава КПРС!" і т.д; час змінювався, а гасла лишалися.
Також прошу розкрити імена організаторів, організації, або написати більше про себе. Який ви маєте досвід в організації таких акції, в яких приймали участь?
Також хочу уточнити, чи акція буде окрім неагітаційної нести якусь пізнавальну місію. Наприклад ми зможемо довідатись про  події, бої, інші деталі Другої Світової війни, які стосуються Тернопільського району, власне маршруту Тернопіль-Збараж. Зрозуміло, що бажано, щоб Ви обгрунували вибір саме цього маршруту.
Для чого і  з якою метою ви збираєтесь запросити пресу?

Erazel I-st:
Таки приєднуюсь до Зомбі. Бажано більше конкретики. Бо нехочу погодитися на поїздку а в самій поїздці побачити якісь "ліві" гасла. Бо щось насторожує те що організатори нехочуть бути відомі і так сильно наголошують на своїй неполітичності. Зазвичай якщо поїздка дійсно неполітична і некомерційна то так і пишуть - "Народ є поїздка в честь такої то події, айда з нами". Без всяких цих шифраторських замутів.

mlad:
YEP...
I`m in....
При умові, звичано, шо акція аполітична і некомерційна...
Не хочиться потім побачити свою пику на сторінках преси під гаслами типу "Воїнам УПА від БЮТ", або шось типу того...

Сім самураїв:

--- Цитата: mlad від 22.09.2009, 10:25:19 ---YEP...
I`m in....
При умові, звичано, шо акція аполітична і некомерційна...
Не хочиться потім побачити свою пику на сторінках преси під гаслами типу "Воїнам УПА від БЮТ", або шось типу того...

--- End quote ---

а ти про то напердж навряд чи взнаєш.  мету свого велозаїзду  прочитаєш вже потім в газетах.
"Млад разом з Рускім культурними центром в тєрнопалє єзділ", шось типу цього:)
п.с. кста, в тебе Бергамонт, нє? в німеччині зроблений - як ти будеш за воїнів-визволителів на свому німецькому танку їхати?:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version