ТехМайданчик > Спорядження
Наплычник
andriy:
--- Цитата: Dreamland від 12.08.2007, 21:12:57 ---в рюкзак беру максимум 3 кг - на кортоткометражні відстані - до 40-50 км.
якщо багатоденка то в рюкзаку лишень півтора літри води та документи з грошима. тай взагалі в багатоденки - я б рюкзака не брав - від довгої їзди з мінімальним навіть навантаженням - болять мязи нижче спини з лівої сторони.
одного разу віз біля 25 кг на відстань 30 км - це була для мене наука - прийшлося вставати кожних 3-4 км - хребет розпрямляти.
порада - в заплічник бери мінімум кг - все решту в велосумку, якщо така є - якщо нема - то купи і вози в ньому...
--- End quote ---
Як справжній велофетишист задався питанням вибору велосумки. Не без рекомендацій, байкшопу.дп - приглядаюся до Terra Incognita Travelbike 70. Хто що скаже?
Якого літражу би вистачило? Хто на скільки літрів велосумки має?
Возив на собі 30кг на дачу - не приємна то штука, не те, що важко, а просто не приємно.
Чекаю Ваших порад і думок.
teodor4ik:
--- Цитата: andriy від 28.09.2009, 12:39:41 ---Як справжній велофетишист задався питанням вибору велосумки. Не без рекомендацій, байкшопу.дп - приглядаюся до Terra Incognita Travelbike 70. Хто що скаже?
Возив на собі 30кг на дачу - не приємна то штука, не те, що важко, а просто не приємно.
Чекаю Ваших порад і думок.
--- End quote ---
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1615.msg14971.html#msg14971
можеш зайти і глянути вживу...
andriy:
--- Цитата: teodor4ik від 28.09.2009, 12:48:20 ---http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1615.msg14971.html#msg14971
можеш зайти і глянути вживу...
--- End quote ---
З фото видно, що вона якась не дуже гламурна :)
Якщо серйозно: який в неї літраж? є дощовик? які замки?
Avanar:
--- Цитата: andriy від 28.09.2009, 12:39:41 ---Як справжній велофетишист задався питанням вибору велосумки. Не без рекомендацій, байкшопу.дп - приглядаюся до Terra Incognita Travelbike 70. Хто що скаже?
--- End quote ---
В травні шукав велосумку, в Спорт+ побачив то що ти хочеш Terra Incognita Travelbike 70 здається за 400 грн., але він мені здався завеликий. Через тиждень привезли такий же на 50 л., їздив з ним тільки 2 раза з ночовками, один день під дощем, все гуд. Влазить 2 місна палатка і все решта.
bhagavan:
Аналогічно, як і Avanar, прийшова в Спорт+, взяв в руки 70літрову Терру і завтсидався купити - таке ніби купуєш штани на 200 кг хлопа )).
Купив якусь іншу - не то Команндор не то шось інше (модель 1:1 як командорівський супербайк, але на ній не пише Коммандор) (орієнтовно - від 40 до 50 літрів). Теж задоволений. (але я це все вже в аську Андрієві казав.)
Навігація
Go to full version