Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

<< < (14/15) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 11.09.2009, 19:44:13 ---Гугл документс дає можливість хостити офісівські документи

--- End quote ---
причом не просто хостити, а вставляти в відкритому виді в допис...

Yanek:
ПРикол вже з новим ровером.
Тиждень тому вже катав на ному в рідному Золочеві. То якраз після снігу було - і ЛЬвівщину тоді завалило конкрєтно. катався в неділю - тоді вже трохи просохло по трасах - і болотом затраскався не дуже. Але таки вирішив помити його..бо ж новий курча...
отож файно нагрів водички, взяв щітку..помив раму.протер руль, сідло..взявся за обода. РОзчепив вібрейки щоб файно всюди дістати. і віддраяв до блиску...
За пів годинки він підсох, і я ще його сухою стиркою протер - блєск.
Ще за пів години тре на тому ровері летіти на електричку, і виходит так, що треба гнати - бо запізнююся.
Вилітаю на вулицю свою - вона малозагружена. розганяюся,в напрямку кінця дороги- далі вона повертає на 90 градусів направо. Далі кручу педалі- бо ж спішу, на самому повороті гальмую..і БЛЯЯЯЯ не гальмую....моментом доганяю, що тормоза назад не защіпив після мойки...на роздуми -пів секунди..і роздуми вісутні. Добре що сніг був, і люди, відкидаючи його з дороги накидали кучу саме на повороті. Вона мене і врятувала, бо інакше б влетів в паркан - покоцав себе і ровер. А так залетів по пояс в сніг і все обійшлось...
короче не забувайте провіряти тормоза перед виїздом...:))

Ігор:
нннда. це попередній вєлік тебе згадує!

Vintage:
1 - Добре все, що добре завершується!
2 - Береженого - Бог береже!

Vadila:
ха а в мене ситуація була приїхав я в двір,і заїжаю в підїзд в підїзді дві пари дверей,тянуся шоб відкрити другі двері,і вже майже сідаю на сідло і попадаю 5 точкою на самий кінець,і в балонових шортах послизькаюсь і падаю в підїзді.... :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version