Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
Erazel I-st:
Учора нас загребли в центральний відділок :D.
А діло було так: ми проїхались навколо озера, заїхали в фуршет і затарились пивом і бірміксами та покотились на площу. Ну і всілись в алейці яка веде від "Перемоги" до УМВС :). За хвилин 10 до нас підійшли двоє і показали посвідчення. Ну все думаю, загребуть за розпиття. Та діло було все ж краще для нас, треба було понятих і масовку на опізнання(правда ми ще цього незнали, просто сказали що треба понятих). Ми пішли в центральний відділок, а велосипеди позвязували і лишили біля центрального входу. Повели нас якимись коридорами по поверхах. В якийсь момент наш супроводжуючий проходив повз якогось іншого опера, і я почув фразу "відкатаєш їх всіх". ну думаю розвели нас, і зараз притягнуть за розпиття та відкатають відбитки пальців. Але все обійшлось. Нас завели в якусь кімнату, записали дані та розділили - 3 були масовкою а 2 були понятими. Ну пройшло упізнання і нас відпустили. Але до того було пару напружених хвилин. Бо як признався Млад він всерйоз переживав щоб потерпілий від нервів і переживань не вказав на когось з нас :). Але ні, все пройшло гладко і без сюрпризів. Вийшли ми навулицю і хотіли сфоткатися на сходах УМВС з пивом(бо у кожного було пиво), але дежурний на вахті сказав що на сходах фоткатися неможна. Ми зібрались і покотились кудись подалі, щоб таки не загребли за розпиття потім. Але на далеко нас не хватило, сіли на сходах театра :).
degrol:
Недавно сиджу я на сходах театру (діло до півночі наближалось), нічого кримінального не робили з друзями теревенили (ні пива, ні цигарок, ні наркотиків, ні сексу :angel:), а тут на тобі два :police: в камуфлях і кажут, шо "тута сидіти нізя і вапше біля тіятру взагалі ніде сідіть нізя".
Їм пощастило, що ми зібрались йти.. а може нам пощастило.. поговорили і розійшлись.
Мораль. Образливо, що коли вже й наважився всістися на холодну камінюку в центрі свого міста, а не на лавку, то Тобі одразу говорять злізь, бо заберемо в "отдєлєніє". *dontknow* >:(
teodor4ik:
--- Цитата: degrol від 03.09.2009, 11:10:08 ---Недавно сиджу я на сходах театру (діло до півночі наближалось), нічого кримінального не робили з друзями теревенили (ні пива, ні цигарок, ні наркотиків, ні сексу :angel:), а тут на тобі два :police: в камуфлях і кажут, шо "тута сидіти нізя і вапше біля тіятру взагалі ніде сідіть нізя".
Їм пощастило, що ми зібрались йти.. а може нам пощастило.. поговорили і розійшлись.
Мораль. Образливо, що коли вже й наважився всістися на холодну камінюку в центрі свого міста, а не на лавку, то Тобі одразу говорять злізь, бо заберемо в "отдєлєніє". *dontknow* >:(
--- End quote ---
ти не перший кого звідти вигнали... дефакто в нас реально діє комендантська година, тобто якшо вас більше 3х після 23.00 зібралось в громадському місці значить ви шото задумали(наприклад мені(нам) в віділенні пробували пришити порушення громадського спокою, коли я послав подальше таких з ксівами там же в такий же час).
ти попробуй толпою в 20 рил в 23.15 постояти просто по чентрі площі, навіть мовчки.. спочатку на певній відстані від вас нарісується пара штук иіпів в штатському, а потім до вас підійдуть провіряти документи (тоже бувало).
Erazel I-st:
Це у вас морди якісь підозрілі просто. Ми вон пиво пили біля центрального відділку і то єдине чим це для нас закінчилось то попросили помогти при упізнанні :D. Хоча на рахунок морд все ж хз, може то якраз у нас були такі морди що тільки масовкою при упізнанні гопніків і працювати :D
Vintage:
Морди не морди, але обличчя у нас "обвітрені_вело-кросо-шоссерські". Головне катнулись непогано культурною колоною в 9 осіб. Я би ще фото весело-цікаві закинув, але якогось милого не добавляються не розумію що це він мені городить про 1024 kB , які я вже вичерпав?!?
ПОМИЛКА!
Вітаємо, вами успішно досягнуто квоти на розмір долучень. Загальний розмір Ваших долучень 1024 KB.
Навігація
Go to full version