Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

<< < (11/15) > >>

xlibes:
Сьогодні їхав, ні - летів - на роботу на велосипеді.
Їхав і дивувався, як же я так легко можу їхати так скоро.

Закрадалися сумніви у правильності налаштування довжини колеса.
Перевірив щойно, так і є - прибавив цілих 30 см до довжини кола колеса.

Тепер нема нічого дивного у тій реактивності ранковій... :)

Dreamland:
Славку - тре було тиждень тому таке выдкриття зробити - можливо на Вульках мав би вище мысце :)

Erazel I-st:
Вчора вертався з поїздки по місту вночі. А так як було холоднувато то натянув балаклаву. Їхав вниз по Невського бічній(від супермаркета Київ), набрав добрячу швидкість, перед поворотом внищу пригальмував, бачу за поворотом хлопчина мені назустріч йде, так як був змучений то притормозив запізно і зіпинився буквально в метрі від нього. Хлопчина кинувся вправо, потім вліво, потім відбіг назад, потім побіг позад мене. і це все відбувалось КОЛИ Я СТОЯВ НА МІСЦІ. Ось що страх перед чорною маскою вночі робить. Я думаю хлопчина добряче перелякався що його так носило.  :D

Erazel I-st:
Стоїмо ми вчора на схилі в Гідропарк(біля китайського ресторану на Дружбі). Перед нами добрячий схил. Тут підходить бабця якась і починає нам говорити щоб ми не були варятами і спокійно зійшли сходами,(ми якраз збирались спускатися на велосипедах). Тут один зривається з місця і їде вниз. Бабця - "ну й дурак". "Так, і я кажу дурак,підкісний дурак" відповів другий за секунду до того як самому рванути вниз  :D.

CoRacK:
Катав я якось увечері зимою по гідропарку не розбираючи дороги, а ліхтар в мене був діодний на голову, виїджаю я ззаду на пагорбок, що зліва навпроти фонтану, який б"є з кам"яної брили, якщо йти від центральної алеї. Під ним стояла лавка. Надворі темно, виїхав я на горбок і раптом чую дикий вереск знизу від лавки і чую стукіт каблуків, і... бачу, як дві "тіні" майнули зі страшною швидкістю в напрямку центральної алеї гідропарку. Спочатку я оторопів, а потів вирішив глянути, що то була за чудасія, "тіні" виявилися дівчатами десь мого віку, яких я наздагнав велосипедом аж біля 6-ї школи :o.
Чого тільки не можна вчудити зі страху :D :D :D, їх налякав мій ліхтар на голові ;D.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version