Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
Віталько:
;)
Erazel I-st:
Це більше психологічна дія. А більшість мудил розуміють тільки грубу фізичну силу. ПОки його не стукнеш він не зрозуміє що краще не займати твій час. Требя хоч би якісь "резиностріли".
Erazel I-st:
Учора катався з другом. Нас занесло в ліс за озером. Ну і катаємо собі мирно, аж тут на зустріч 4 підвипивших дівахи. Друг їхав першим, так вона на нього насіли, але він вирвався. Тоді вони на мене. А я блін дурень скинув швидкість. В общім зупинили вони мене. Обступили, так шо не поїдеш, і давай в наглій формі приставати до мене, харасмент одним словом, в самій неприкритій формі. А друг гад відїхав подальше і шкіриться, сволота. Ех, жалок шо тоді зі мною був Сашка(тйо друг) а не Вєталь, ібо ті дівчата були його ровесниці, на око :D. Симпатичні добіса, але малі. Блін, зразу чогось стаття 152 КК України. З горем пополам відклеївся від них, хоча це мені коштувало великих моральних(самому відшивати симпатичну дівчину) і фізичних(чіплялись за велосипеда намертво) зусиль. Але за 20 хвилин я вже був вільний.
Ех блін, мені б років так на 5-7 поменьше, або їм на 3-4 побільше, зовсім інша б історія була.
Dreamland:
Везе тобі на всякі пригоди.
Zombie [Coffe]:
--- Цитата: Dreamland від 16.04.2007, 16:49:08 ---Хоча б газовий балон з собою возити - він викликає дратівливу та сльозоточиву дію. Він невеликий і не потрібно дозволу. Можна за 50 грн. дістати ментовський балон - має нервово-паралітичну дію - набагато потужніший від простого балону - але за це можуть потім бути проблеми з органами, якшо виявлять його у вас - бо це протизаконно.
--- End quote ---
Еразел- вози балон. Мав би балон - легко би відбився, бо яйця відстрелити всеодно не вийшло би!
Навігація
Go to full version