Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

<< < (10/15) > >>

Erazel I-st:
Вчора вночі було: їдемо з другом(до Вульок готуємось). Але рішили байками помінятися. Він сів на мій, а я на його старічок(років 1о йому), на вигляд як зарашні базарні. Але так як мені передіватися було влом то їхав на його байку але у своєму прикиді, шолом, наколінники, перчатки, захисти голені і т.д. В обім прикид досить агресивний. Ну тут проїзджаємо біля якогось натовпу молоді. Одразу питання "а що за ровер", "скільки передач", "де брали". І це все про ЙОГО ровер. А на мій навіть уваги не звернули. Я вже навіть незнав плакати чи сміятися. Так що дітки, ПРИКИД РІШАЄ ВСЕ.

Dreamland:

--- Цитата: erazel від 08.04.2008, 12:10:52 ---Вчора вночі було: їдемо з другом(до Вульок готуємось). Але рішили байками помінятися. Він сів на мій, а я на його старічок(років 1о йому), на вигляд як зарашні базарні. Але так як мені передіватися було влом то їхав на його байку але у своєму прикиді, шолом, наколінники, перчатки, захисти голені і т.д. В обім прикид досить агресивний. Ну тут проїзджаємо біля якогось натовпу молоді. Одразу питання "а що за ровер", "скільки передач", "де брали". І це все про ЙОГО ровер. А на мій навіть уваги не звернули. Я вже навіть незнав плакати чи сміятися. Так що дітки, ПРИКИД РІШАЄ ВСЕ.

--- End quote ---
вічно тобі везе на якісь збіговиська... то гопніки, то дівки сексуально-невдоволені
п.с при натовпі людей я завжди збільшую швидкість, щоб оминути потенційно-небезпечну ділянку...

Andy:
Вчора їхав з дружби на східний, і попав в той час, коли перекрили весь центр, коли знайшли бомбу.. Затор - від вул Острозького - через горбатий міст, аж до Глиняної (виїзд на Бандери). Зрозуміло, що я швиденько між машинами проманеврував, і за кілька хвилин був на вул.Бандери, але всю цю дорогу так собі їду, і тішуся думкою "Хто в пробці простояв, з велосипеда не сміється"  :D

Erazel I-st:
А то таки бомбу найшли? А то яневкурсі навть що то було

Andy:
Тут трошки написали :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version