Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
werty:
--- Цитувати ---Вчора блін із-за дівах чуть аварію з Славком не втворив. Їхали по ГІдропарку до водних туристів. І прям біля стежки я побачив лівчат шо загорали топлесс. Я лдеве шию собі не скрутив, та ще й вчудив такий маневр шо від зіткення із Славком менее вберегло тільки чудо. Дівчата, мать вашу, а ну хватить загорати топлесс у громадських місьця
--- End quote ---
тут нічого непоробиш це такі дорожні курйози ;D
xlibes:
Шкода, що цікаві і прикольні випадки під час поїздок перестали ставатися після 11 червня 2007 року...
Erazel I-st:
Їхали ми з Золочева електричкою вчора. Я, Славко і Ромка сиділи поряд. Ромків велосипед ззаду, я і славко навпроти одного, мій велосипед між нами, а Ромко з Славковим велосипедом поряд у іншому ряді. Тут йдуть білетерші, наша трохит скоріше, ми з славком розплатилиьс за проїзд і білетерша пішла дальше(досить симпатична доречі дівчина), тут підійшла білетерша до Ромка, він теж оплатив за проїзд. Аж тут вона каже Ромці "платіть за велосипед". А у нього СЛАВКІВ велосипед, він так подивився на Славка, і видав "Я платити небуду, бо це інвалідна коляска, я без неї ходити неможу". Ми з славком ржали до сліз. Але все є Ромкові прийшлось заплатити за Славків велосипед.
Andy:
А ще досить смішний випадок стався зі мною по дорозі в Олесько.
Їхали ми гарненькою трасою в Олесько, дорога була мокра, але вже з"являлось сонце на небі, на обочині був щебінь, глина і пісок...
І захотілось мені зупинитись... З"їхав я на обочину, почав гальмувати, але, оскільки, на моїх гальмівних колодках було пів таблиці Менделєєва, то гальмування було досить неефективним. Допоміг мені зупинитись асфальтоукладний каток, що стояв собі мирно на обочині :).
Закінчиласи історія царапиною на окулярах, і пошуком наклейки з шолома (яку потім знайшли на катку). Якби не шолом, то до Золочева доїхав би з немаленькою шишкою на лобі...
xlibes:
Сісти на велосипед після тривалої перерви - то як пережити наново частку віддчутів від перших покотеньок на дідовій Україні... і від падінь в кропиву при гальмуванні. */\*
Навігація
Go to full version