Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

<< < (7/15) > >>

Sonce:

--- Цитата: erazel від 08.06.2007, 09:31:47 ---Вчора катали з Верті по полях. І вертались в Тернопіль по обїздній від Білої до Аляски. Ну і перед Тернополем бачу в полях, в метрах 10 від дороги стоїть хлопець, а біля нього сидить дівчина. Ну мало лі шо, відпочивають напевно. НУ я собі їду дальше, дивлюся на них, а в хлопця такий погляд "Убью гада". А тут встає дівчина в повний ріст і починає надівати турси. Прижало бідну оказується, а я то так нагло на неї дивився, тому то такий і погляд в хлопця був.
Ще прикол, коли вона вставала, я одразу просік фішку, і зажав тормоз трохи і робив вигляд шо мені добіса важко їхати,  їхав з швидкістю кілометрів 6 на годину.   :D

--- End quote ---
збочинець... :)

Erazel I-st:
Сам ти збоченець. Шо я мав відвертатися шолі? Да й я незразу поняв шо й до чого. ;D

Sonce:

--- Цитата: erazel від 08.06.2007, 09:31:47 --- Ще прикол, коли вона вставала, я одразу просік фішку, і зажав тормоз трохи і робив вигляд шо мені добіса важко їхати,  їхав з швидкістю кілометрів 6 на годину.   :D

--- End quote ---

ти ше бінокль бери потім скажеш зір поганий... :D

Dreamland:

--- Цитата: Sonce від 08.06.2007, 09:48:57 ---ти ше бінокль бери потім скажеш зір поганий... :D

--- End quote ---
нагадався реальний випадок у воєнкоматі. прапор грузив призовника що він довго по лікарнях ходить. А призивник такий хилий очкарік шось там почав відмазуватися шо в мене зір поганий і мене не заберуть. а прапор каже шо заберуть - зара і з окулярами заберуть. А призивник а там будуть мене бити і окуляри поламають то шо я там буду робити. а прапор зразу перл видав - дудуть тобі бінокля і будеш з бінокльом ходити.

xlibes:
Доречі, про біноклі.
Я одного разу ходив у книжкову крамницю. Там цінники були далеко від мене, от я і вийняв театрального бінокля і почав ціни розглядати. А продавець побачила і змилувалася наді мною, і каже: "А ви собі зайдіть за прилавок і подивіться". Що я й зробив.
Бінокль, що не кажіть - корисна штука.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version