Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
Erazel I-st:
Незнаю як зараз, але раніше в мен евід твоєї їзди волосся ставало дибки, і виникало непереборне бажання скинутися тобі на памятник на могилці.
Віталько:
--- Цитата: erazel від 22.05.2007, 17:15:38 ---Незнаю як зараз, але раніше в мен евід твоєї їзди волосся ставало дибки, і виникало непереборне бажання скинутися тобі на памятник на могилці.
--- End quote ---
Галімий з тебе екстримал :)
bhagavan:
Був я сьогодні нечемний, прийшов з оботи змучений, нагаркав на малу Юльку зібрав ровер і поїхав з сімома самураїями і двома еразелами :) кататися, забувши вдома рукавиці. І одразу ж поплатився за свою легковажність близьким контактом з асфальтом на підйомі до кутківецького лісу коло галичини. Рука подерта, коліно підбите, синці намічені на завтра, трохи подряпане підборіддя - короче шльом би мені не поміг, а от рукавиці були б дуже доречні.
Сиджу тепер і думаю про кармічні кола і покуту за грішність - людина така не досконала істота і асфальт - перший ворог велосипедиста - ось постулати виведені з сьогоднішнього уроку :)
Ось така от смішна історія :(
Erazel I-st:
Блін, нікому неможна довіряти. Навіть найближчим друзям. Вчора витягнкув АГіко з прямим наказом будь-якою ціною завалити Бхагавана. А той їздюк єдине що спромігся то збити його з ровера. Блін, тільки собі вірити можна. Що за часи пішли, мрак.
Erazel I-st:
Вчора катали з Верті по полях. І вертались в Тернопіль по обїздній від Білої до Аляски. Ну і перед Тернополем бачу в полях, в метрах 10 від дороги стоїть хлопець, а біля нього сидить дівчина. Ну мало лі шо, відпочивають напевно. НУ я собі їду дальше, дивлюся на них, а в хлопця такий погляд "Убью гада". А тут встає дівчина в повний ріст і починає надівати турси. Прижало бідну оказується, а я то так нагло на неї дивився, тому то такий і погляд в хлопця був.
Ще прикол, коли вона вставала, я одразу просік фішку, і зажав тормоз трохи і робив вигляд шо мені добіса важко їхати, їхав з швидкістю кілометрів 6 на годину. :D
Навігація
Go to full version