Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
NECROMANT:
тре було сказати як товариш подервянський "таваріщі сюда ніззя тут змєї кусаюцца"
udav:
--- Цитата: erazel від 14.05.2007, 10:27:47 ---, а коли вискочили Агіко і Удав, то одразу сіли на місце і заспокоїлись ;D. Напевно Удав так їх охолодив. Хто незнає то він в рази півтора за мене побільше, хоча і я не самий маленький.
Так шо мораль проста: Їздіть гуртом, і місцева братва вам буде нестрашна.
--- End quote ---
Та дякую друже але я не такий вже і здоровий, вони просто поняли шо проти шльома нет прийома :D Хоча там реально тільки один здоровший бугай був а остальні так пісявки за 3.40, Їм би і малий тайгера підсрачників надавав би ;D
Zombie [Coffe]:
Педалюю зранку, підйом від В.Глубочка в напрямку Білої. Чую сзаду авто сигналисть - розривається. На зустрічні яксь легківка, але ніби місця стає. Я беру максмально впрво, але на узбіччя не з’їжджаю, мені ітак тяжко крутити.
Зрештою анвіть особливо уваги не взертаю на ту сигналізацію сзаду - бо звично.
І тут водій автомобіля - це фура 5-тонна, не дуже велика, МАН - призупиняється, і пасажир з правої сторони щось мені говорить через скло. Я того не чую, але чомусь в мене виникає підозра, що він мене вчить жити. Як людина, пожадлива до знань , я виїжджаю ровером поперед того МАНа, зупиняюсь, та йду до водія. Я серцем чую, що насправді, вчителем хоче бути водій.
- Питаю його нагло - ШО ТИ ХОЧЕШ? Дороги маго? Чо сигналиш?
Водій намагається виправдатись, що підйом, а на зустрічній машина, а він не міг об’їхати, тому сигналив.
Ну короче я його послав і він поїхав. Точніше я йому сказав нецензурно, щоб він перестав говорити, а поїхав він вже сам, не встиг я його послати.
Я так думаю, що цей мій реверанс перед його маном, дав йому зрозуміти, що краще не чіпати виснаженого підйомоv велосипедиста ґґґ. Бо можна ще й в писок вхопити.
Зрештою я міг би бути і ввічливішим, і пропустити автомобіля, тим паче що підйом і зустрічна зайнята, але за весь час ті сингнальники так вже набридли, що я про той випадок, щоб якась курва зупинилась, певно мріяв.
Erazel I-st:
Да, Сашка, є таке. Вчора на Новому Світі, біля біліотеки щось схоже було. Їду я собі вниз, швидкість досить немала. Попереду поврот в внутрішні дворики. Чую ззаді хтось сигналить. Блін, шо таке, їду я біля самого бордюру, зустірчних нема. Ну я і зупинився. Оказалось якийсь малий говнюк позаду мене хотів повернути в той дворік. БЛ_, їм що голова лусне якшо він не поверне попереду мене? Невже так важко зачекати одну секунду поки я проїду той поворот і спокійно собі повернути. Та й їхав я не так уже й помало, кілометрів 25 на год. Так шо нескажу щоб я затримував рух.
Так шо дійсно, водії з своїми сигналами конкретно дістали. Нє, ну дійсно є випадки коли тебе виносить на середину дороги(особливо Вєталь цим грішить), але в більшості сигналять "почом зря"
Віталько:
--- Цитата: erazel від 22.05.2007, 10:28:34 --- Так шо дійсно, водії з своїми сигналами конкретно дістали. Нє, ну дійсно є випадки коли тебе виносить на середину дороги(особливо Вєталь цим грішить), але в більшості сигналять "почом зря"
--- End quote ---
Не скажу дам в писок але *** на мене гнати я тепер нормально їжджу. Просто Дрім задокументував поїздку в скалат коли я троха дійсно *** а тепер я їздю нормально !!!
Постарайся не вживати нецензурних слів. Ми старі вуйки і то себе обмежуємо.
Я не один тута такий ;) і просто інакше не годен був висловити емоції, буду старатись не матюкатись більше :)
Навігація
Go to full version