Загальний > Справжні велосипедисти
Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.
Erazel I-st:
Вчора були в Микулинцях. Рішили заскочити у замок. Хто знає там спуск, і знизу невидно хто в горі.
Ну я перший спустився. А там місцеві пили. Чоловіка 4. НУ і один до мене "Дай покататися". Я активно відмовлявся. Бачу остальні 3 теж так піднімаються потрохи. А тут ззаду з гори починають спускатися Тайгер з Вовкою(його братом), бачу хлопці трохи поубавили оберти, а коли вискочили Агіко і Удав, то одразу сіли на місце і заспокоїлись ;D. Напевно Удав так їх охолодив. Хто незнає то він в рази півтора за мене побільше, хоча і я не самий маленький.
Так шо мораль проста: Їздіть гуртом, і місцева братва вам буде нестрашна.
Dreamland:
Мораль простіша - ніколи не збавляти швидкість! Бухаріки при вигляді велосипедиста, який на всіх парах пече - миттю звільнять проїзжу частину.
п.с. Еразел - тре було бути нахабнішим шоп вони до@#алися. Я б на вашомі місці б розім"яв мязи і б згадав махові і ударні рухи руками і ногами.
Erazel I-st:
А смисл розвязувати конфлікт? Щоб потім нас вся Микулинецька гопота шукала? :D
Zombie [Coffe]:
Тре було їм так культурно сказати "Ґуляйтє ґаспада, ґуляйтє, нє портітє нам пейзаж!" І дати візитівку Дріма, хай би собі розбирався - його територія
Dreamland:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 15.05.2007, 10:06:53 ---Тре було їм так культурно сказати "Ґуляйтє ґаспада, ґуляйтє, нє портітє нам пейзаж!" І дати візитівку Дріма, хай би собі розбирався - його територія
--- End quote ---
Ну так! а я шо місцевий участковий?
Навігація
Go to full version