Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

<< < (3/15) > >>

Tiger:
"НУ ми сказали їм "Адью" і покатали собі. "
Ну не просто айдю. Вони тіпа сказали що катайте звідси бо залишитесь без великів. Тоді ми засміялись і покатали.

А мона уточнити те, що я в упор не доганяв що таке "кунг" і перепитував разів 3-4 того мудака що він від мене хоче, але тоді Еразел сказав що то та будка що заді стоїть. Я розвернувся й аж смішно стало. І от коли дядечко від мене відійшов до Еразела то я витянув мобілочку :).   Не дзвонив але номер потрібний знайшов.

Erazel I-st:
Якби не друг я б і не відбивався. Ліс, симпатичні захмелівші дівчата, і я - велосипедист. Чим не еротична фантазія  :D

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 20.04.2007, 11:10:11 ---Якби не друг я б і не відбивався. Ліс, симпатичні захмелівші дівчата, і я, велосипедист. Чим не еротична фантазія  :D

--- End quote ---

Ага, знач був ше якийсь третій велосипедист, про якого ти змовчав спочатку, а ну розказуй  >:(
І шо це получається за еротична фантазія - збочення якесь  :o

wolf:
в кінці вересня 2006 я їхав з велом в потягу з Сімферополя в Керчь.
потяг їде годин 7, квиток в заг.вагон коштує ~10 грн.
Вел було лінь розбирати і я так і попхався в з ним в вагон, а вагон плацкартного типу.
провідник мені каже, що не можна, а я кажу - ви пустіть, я вам за вел окремо заплачу, скільки треба.
потяг поїхав, провідник мені каже: гроші давай!
Я питаю: Скільки?
Провідник каже типа: ну я не знаю...
А в мене найменші купюри: одна гривня і десять.
Десятку давати шкода, бо може здачи не дати і я даю одну гривню :)
Провідника перекосило  :(, забрав він мою гривню і пішоов геть :D

bhagavan:
Отак збиткуються бандерівці над москалями, а потім вони свій севастополь хочуть до їхньої москви причепити :) через то шо стюарду на лапу дали Одну гривну а не 100 рублів...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version