Загальний > Справжні велосипедисти

Цікаві і прикольні випадки під час поїздок.

(1/15) > >>

Erazel I-st:
Вчора з тайгером катались по обїздній. Вирішили заскочити у Чистилівський карєр. Ну поїздили по карєру, повийожувались і намилились назад їхати. А тут підійшли два місцевих сторожа. І починають нам гнат ипредяви що ми мол у них з кунга піздили щось. Ніби робити нам більше нєхєр. Рюкзак був тільки у мене. Причому ПУСТИЙ. Абсолютно. Ну я і відкрив рюкзак і показав шо він абсолютно пустий. Але вони чогось не угомонились. Тоді Тайгер взяв мобілкеу і зробив вигляд що дзвонить кудась. І після фрази "Як ваші Імя" ці мудили чогось зразу приникли. НУ ми сказали їм "Адью" і покатали собі.
 Така от фігня дітки. Я так бачив Тарас реально був настроєний на мордобой. Але як потім сказав не був впевнений у мені. А я дійсно пацифіст, людей бити неможу. Але добре все шо добре закінчується.

xlibes:
Виновок?!
Нєхер кататися фіг зна де у малій кількості.
В нас було схоже у Чорткові. (Bhagavan, VetalR, xlibes)
Мудаки так настрій зіпсували.

Erazel I-st:
Ні. треба зброю з собою возити. Людину я бити неможу, а от яйця відстрілити запросто.

Dreamland:
Хоча б газовий балон з собою возити - він викликає дратівливу та сльозоточиву дію. Він невеликий і не потрібно дозволу. Можна за 50 грн. дістати ментовський балон -  має нервово-паралітичну дію - набагато потужніший від простого балону - але за це можуть потім бути проблеми з органами, якшо виявлять його у вас - бо це протизаконно.

Erazel I-st:
Я згадав кращйи метод. треба возити велонасос, стальний, найкраще радянський. Ним як переіпеш то більше нічого незахочеться. І як зброя не класифікується, так шо проблем з органами небуде  ;).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version