Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

одне пиво до ковбасок, ваша думка

<< < (2/5) > >>

Erazel I-st:
Знову ти з своїм сарказмом недоречним.

Мальцев Олександр:
на шприсі ще ніхто ніколи нікому нічого не забороняв. Навітьь Вульфа ніхто не банить.
Дописано : 17.09.2009, 22:31:56якщо маються на увазі анонсовані бандерою ковбаски, то голосування тут недоречно. правила бандерою озвучені.
а про якісь інші ковбаски звичайно можна  і поголосувати.

Віталько:

--- Цитата: erazel від 17.09.2009, 21:54:38 ---Знову ти з своїм сарказмом недоречним.

--- End quote ---

Куди ж йому до тебе з твоїм доречіним модераторством :)
Дописано : 17.09.2009, 22:38:29
--- Цитата: Andrizzio від 17.09.2009, 20:31:00 ---
той ефект на 20 хвилин, навіть і в спеку, поки сидиш і віддихаєш-жуєш - а дальше можна їхати, тому я і не проти, тим більше шо якшо є ковбаски то вже не спортивна поїздка, але кожен має свою думку  :)

а щодо нашо, то мені набагато смачніші ковбаски з пивом

--- End quote ---

Спарцмєни бля  :D

Erazel I-st:

--- Цитата: Zombie від 17.09.2009, 21:55:18 ---якщо маються на увазі анонсовані бандерою ковбаски, то голосування тут недоречно. правила бандерою озвучені.
а про якісь інші ковбаски звичайно можна  і поголосувати.

--- End quote ---
Ні. Бандерині ковбаски вже анонсовані і правила озвучені і на ті правила ніхто не посягає. А після драки кулаками не маїають. Тут більше говориться про майбутні. Чисто в теорії.
Дописано : 17.09.2009, 22:44:19
--- Цитата: Віталько від 17.09.2009, 22:32:12 ---Куди ж йому до тебе з твоїм доречіним модераторством

--- End quote ---
У тебе нещасні випадки в житті були? будуть
 А чим воно недоречне сьогодні було? Я просто відділив пости про алкоголь з теми про Ковбаски шоб не засмічувати тему оффтопом. Мухи окремо , котлети окремо.

xlibes:
Я не проти якщо хто і вип"є те пиво.
Тим більше його ніхто не забороняв.

Але буду злий коли насмітять тарою від пива. Чи ще чимось.
Бо вже з цього приводу зроблю обов"язково зауваження.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version