Адміністративний > Вітальня
Одруження Sonce
Yanek:
Стандартно бажаю: діточок як на небі зірочок:))
Вітаю!!!!!!
На жаль не буде мене в місті, але постараюся когось з наших корів попросити підійти сфоткати це веловесілля. І не кажи, що молода буде не в велошортах:))
Шприхарям-гостям пропоную придумати якусь атракцію перед заксом, щоб не просто шаріки принести: танець лебедів станцюйте, чи якесь масово обливання влаштуйте... *hurray*
Erazel I-st:
Янек не каламуть народ. весілля буде традиційне. Просто було б непогано якби наша спільнота підїхала і просто привітала Сергія. А всякі танці лебедів будуть згодом, на неформальному відмічанні.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 18.09.2009, 10:30:09 ---Янек не каламуть народ. весілля буде традиційне. Просто було б непогано якби наша спільнота підїхала і просто привітала Сергія. А всякі танці лебедів будуть згодом, на неформальному відмічанні.
--- End quote ---
а можна мені як завжди на грязному ровері? я ж його фіг відмию...
костюми обовязково?
Erazel I-st:
Та ну нафіг. Орда на велосипедах і в костюмах то буде дико. Ще в якоїсь нареченої передчасні роди стануться :D
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 18.09.2009, 11:45:54 ---Та ну нафіг. Орда на велосипедах і в костюмах то буде дико. Ще в якоїсь нареченої передчасні роди стануться :D
--- End quote ---
особливо від тебе на рокмашині :laugh:
Навігація
Go to full version