Загальний > Забави роверові

Велоквест "Волинський рейд 2009"

<< < (8/12) > >>

Petryxa:
Ну, на закиди вульфа думаю відповідати немає потреби... люди, які довший час знайомі зі Шприхою знають хто воно таке.  :)
Хочеться тільки йому сказати: можеш зробити краще - роби, а ні - то заткнись.
Якоїсь фінансової вигоди від цього міроприємства організатори не отримують, лише трата свого часу. Шляхом нескладних математичних підрахунків можна це перевірити. :)
На рахунок реєстрації - знаю, що важко зпрогнозувати, що буде за кілька тижнів, але хотілось би, щоб реєстрація відбувалась хоч трішки активніше... тим більше, що залишилось всього лиш 1.5 тижні  :)

mlad:
Цікавазвичка рахувати чужі гроші...
Ніколи не розумів, але таки:
1) Квиток автобусом Тернопіль-Кременець 20-23 грн./чол.
три додаєм, два на ум берем і думаю переплата 4 грн. за можливість провести час в дорозі за спокійною бадьорою бесідою. Часом ми з посмішкою переплачуєм за товар тих самих 4 грн, аби зекономити час...
2) Організаційна частина...
Варто звернути Вашу увагу на організацію попереднього велоквесту... Я був приємно здивований, коли отримав на початку перегонів відповідні атрибути змагань, на які було витрачено час і гроші...
3) Щодо харчування і ночовки - ну і тут нікого не примушують... Можна провіантів набрати з собою, як і карімати-спальники...
От і порахуйте...

Шановні мої колеги, ми живемо в такий час коли задурно і в пику не отримаєш...

Dreamland:
Сьогодні останній день реєстрації на велоквесті - нажаль від шприхи немає жодної команди.
Активніше вирішуємо з участю!

teodor4ik:

--- Цитата: Dreamland від 21.09.2009, 10:25:56 ---Сьогодні останній день реєстрації на велоквесті - нажаль від шприхи немає жодної команди.
Активніше вирішуємо з участю!

--- End quote ---

шприхалі проявили себе надиво згуртованими.. в ігноруванні квесту2...

Andrizzio:
основна проблема то в 2-х днях проведення  :( , ну і відстань туда

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version